Annonce
Jelling

Festlig, flamboyant og farverig: Adels kreative kjoler blev vist frem

Kort efter velkomsten blev Adel Baba interviewet af Eva Sommer fra Spinderihallerne. Her kom det blandt andet frem, at nu, hvor han har fået ophold i Danmark, er en af hans helt store drømme at få lov at lave en kjole til dronning Margrethe. Foto: Mette Mørk
Omkring 70 fremmødte var tirsdag aften i Spinderihallerne for at se nærmere på Adel Babas kjoleudstilling.
Annonce

Vejle: Da Adel Baba for få måneder siden sad på asylcentret i Jelling, havde han næppe forestillet sig, at han i løbet af kort tid både ville få opholdstilladelse og ovenikøbet stå bag en udstilling i Spinderihallerne i Vejle.

Men det var kendsgerningen tirsdag aften, da der var fernisering på hans første udstilling nogensinde. En udstilling bestående af de mange kjoler, han selv designede og syede i tiden på asylcentret, samt fotos, hvor han selv poserer i kjolerne.

LÆS MERE: Se alle billederne fra ferniseringen og læs Adel Babas historie her

Og Adel Baba var lige i sit es. Klædt i lilla kjole fortalte han historien om sig selv og sin passion for mode og design. Derudover bød han på et lille danseoptrin, mens det også var muligt at få taget en selfie med den flamboyante tøjdesigner.

- Idéen kommer fra Spinderihallerne, der finder mig som et godt eksempel til at motivere andre mennesker. På asylcentret mødte jeg meget modstand, men jeg vendte det negative til noget positivt ved at lave endnu flere kjoler trods et begrænset budget. Selvom verden sagde nej til mig, kæmpede kvinden inde i mig videre, fortæller Adel Baba.

Udstillingen kan ses i Spinderihallerne frem til 14. februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

"Så skal han hjem og holde fest...": Nej, børnefødselsdage må vente til oktober, hvis det står til kommunen

Debat

Så fik vi et regionsbudget i hus

Vejle Boldklub

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce