Annoncørbetalt indhold

Festudlejning hos Festgården

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Står du og skal holde barnedåb, fødselsdag eller måske bryllup? I så fald er der mange praktiske ting, der skal arrangeres. Når man skal planlægge et større arrangement eller en festlig begivenhed for venner og familie, er der et væld af opgaver, der skal varetages. Der skal udvælges en lokation, der skal styr på mad og drikke, og så skal der helst være underholdning til gæsterne. Alt dette kan dog gøres en del mere overskueligt, hvis du for eksempel vælger at leje udstyr til festen hos Festgården i Horsens. På denne måde behøver du kun bekymre dig om at vælge en dato, invitere dine gæster til fest og hoppe i dit stiveste puds.


Annonce

Hvad kan man leje hos Festgården?

Hos Festgården i Horsens er det muligt at leje alt, hvad du skal bruge til din næste fest. Et lejet telt kan danne lige præcis den ramme om festen, du ønsker, og det kan lejes i alle størrelser. Det er de færreste, der har service liggende til 100 personer. Her kan Festgården dog komme dig til undsætning, da du nemt og sikkert kan leje service - du slipper endda for at tage opvasken efter gæsterne. Er du til en intim stemning med runde borde, eller foretrækker du aflange borde og bænke? Uanset hvad har Festgården lige det, du søger. Hvis du ønsker at gøre festen endnu mere speciel, kan du også leje både pølsevogn, tivolitog og fadølsanlæg, som med garanti bliver et hit. Festgården udlejer sågar hoppeborge, rodeotyr, skydevogn og meget mere, som kan underholde og skabe god stemning.


Udlejning hos Festgården

Hos Festgården bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Alle de varer du kan leje til din næste fest, er af højeste kvalitet, og de bliver gennemgået nøje inden hver udlejning, så du er sikker på, at du får det, du betaler for. Ingen har lyst til at stå med beskidte tallerkner eller ødelagte stole, når gæsterne er lige på trapperne. Alt service er nyvasket i industriopvaskemaskine, når du modtager det fra Festgården, og du kan derfor være helt tryg ved at servere mad for dine gæster. Opvasken behøver du til gengæld ikke bekymre dig om. Når maden er spist og servicen skal pakkes væk, skal tallerknerne blot skrabes rene. Du behøver hverken skylle eller vaske, før du kan aflevere servicet hos Festgården igen. Det kan altså næsten ikke blive nemmere at være vært til din næste fest.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.