Annonce
Vejle

FGU slog alle dørene op: Velkommen tilbage i fællesskabet

Skoleleder på FGU Trekanten på Boulevarden i Vejle Torben Palle Nielsen guidede eleverne på plads mandag morgen. Foto: Michael Svenningsen
Mandag var dagen, hvor personale og elever igen kunne samles til fysisk undervisning og et glædeligt gensyn på de fem skoler i FGU Trekanten.
Annonce

Vejle: FGU Trekantens elever er tilbage på skolen efter to måneders virtuel hjemmeundervisning og et mindre fællesskab, end de var vant til, før coronakrisen lukkede landets uddannelsesinstitutioner.

Mandag morgen åbnede FGU Trekanten igen op for fysisk undervisning på Boulevarden og på Sandagergaard i Vejle.

200 FGU-elever i Vejle har siden nedlukningen i midten af marts været hjemme. De har modtaget virtuel hjemmeundervisning, ifølge skolen med stor succes.

FGU Trekanten har haft en etableret og struktureret virtuel undervisning, hvor underviserne på de fem FGU-afdelinger i Vejle, Middelfart, Fredericia og Billund sammen har lavet opgaver og undervisningsmateriale, som har været tilgængelig for alle elever og dannet rammerne om en vedholdende skoledag for eleverne.

Mandag var så dagen, hvor ansatte og elever igen kunne samles til fysisk undervisning på de fem skoler i FGU Trekanten.

Skoleleder i Vejle Torben Palle Nielsen og personalet stod fra morgenstunden klar til at modtage eleverne på Boulevarden.

- Endelig kan vi nu efter mere end to måneders nedlukning igen åbne op for et fysisk gensyn med vores elever, og de kan endelig, med afstand, møde deres venner og klassekammerater. De seneste to måneder har vi haft virtuel undervisning, der er gået over alt forventning, men vi savner alle en normal hverdag, siger Torben Palle Nielsen, skoleleder på FGU Trekanten i Vejle.

De seneste to måneder har vi haft virtuel undervisning, der er gået over alt forventning, men alle savner en normal hverdag.

Torben Palle Nielsen

Med en meters afstand skal eleverne finde den rigtige vej til klasselokalerne. Foto: Michael Svenningsen
Den virtuelle hjemmeundervisning er slut efter to måneder. Foto: Michael Svenningsen
Torben Palle Nielsen havde set frem til mandag morgen, da en normal hverdag er tiltrængt. Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle Boldklub For abonnenter

VB spillede uafgjort med Horsens: Resultatet godkendt, men indsatsen haltede

Vejle

Jeg var den, som først registrerede tilstedeværelsen af Danmarks største slørvinge: Mød Christian i vores serie "Mennesker"

Erhverv

Generationsskifte: Banken sprang fra i 11. time, men 23-årig landmand nægtede at opgive livet som selvstændig

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Alarm 112

Kvinde kører spritkørsel gentagne gange - uden kørekort

Annonce