Annonce
Trekantområdet

FHK er på  andenpladsen i ligaen - hvis man kun tæller de seneste fem kampe

Jesper Houmark og FHK er i fremragende form. Klubben har fået næstflest point af alle liga-hold de seneste fem kampe. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Onsdag møder Fredericia HK TTH Holstebro. Normalt ville det være en umulig opgave, men FHK's gode form får træner Jesper Houmark til at tro på en overraskelse.
Annonce

Fredericia: Fredericia HK er på andenpladsen i ligaen.

I hvert fald hvis man kun tæller de seneste fem spillede kampe. FHK har vundet fire af de seneste fem kampe og står med en målscore på 154-134. Klubben er i de fem kampe det hold i ligaen, der har lukket færrest mål ind, og samtidig har FHK scoret fjerdeflest mål.

Onsdag tager FHK imod TTH Holstebro, som normalt ville være en umulig opgave, men:

- Vi er inde i en god stime, og vi leverer på et højt niveau. Så jeg synes bestemt, vi kan byde dem op til dans. Vi er overhovedet ikke favorit, men vi er tættere på dem end i sidste sæson, siger Jesper Houmark.

FHK's seneste fem kampe

FHK-Mors-Thy: 29-31.

Sønderjyske-FHK: 28-32.

FHK-Skanderborg: 29-25.

FHK-Lemvig/Thyborøn: 31-23.

BSH-FHK: 27-33

Det er nødvendigt, at FHK bringer sig tættere på TTH, hvis onsdagens kamp skal kaste point af sig. De to klubber nåede blot at mødes én gang i sidste sæson, før coronaen lukkede ligaen ned.

I den kamp, der blev spillet i thansen Arena, vandt TTH med 38-28.

- Det er et godt hold, og det er et hold, som gerne vil spille håndbold. Nogle tør ikke spille med os, andre hold, som TTH, vil rigtig gerne spille med os, siger Jesper Houmark.

Annonce

Håber på udfald

TTH har skiftet ud i sit forsvar i denne sæson, og det er stadig ikke helt sammenspillet. Desuden har klubben mistet sin stærke målmand Simon Gade, der er skiftet til Aalborg.

Det kombineret med et FHK-mandskab i forrygende form giver Jesper Houmark forhåbninger om point.

- Det er ikke bare et hold, vi lige slår. Men de har haft udfald i denne sæson, og det håber jeg på kommer til at ske. Jeg tror, det bliver en tættere kamp end den i sidste sæson, siger træneren.

FHK er fortsat uden Mads Emil Lenbroch, Rasmus Jensen og Kristian Olsen.

Opgøret spilles onsdag aften klokken 20.30 i thansen Arena.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur For abonnenter

Corona rammer kulturlivet hårdt: Festivalfond præsenterer regnskab med millionunderskud

Annonce