Annonce
Sport

FHK spiller en direkte duel om tredjepladsen: Her er nøglerne til sejren over Skanderborg Aarhus

Cornelius Kragh spillede sin bedste kamp i en FHK-trøje, da klubben vandt over Kolding. Nu skal han spille mod sin tidligere arbejdsgiver Skanderborg. Arkivfoto: Søren Gylling
Fredericia HK møder tirsdag aften Skanderborg Aarhus på udebane, og med en sejr distancerer FHK den nærmeste konkurrent til tredjepladsen.

Fredericia: Man skulle eje en fungerende krystalkugle, hvis man inden denne sæson skulle kunne regne Fredericia HK's ligaplacering ud efter 11 kampe:

Klubben er på en aktuel tredjeplads kun overgået af mægtige Aalborg og GOG, og tirsdag aften kan den flotte placering cementeres. Her går turen til Aarhus, hvor Skanderborg Aarhus venter. Aftenens vært er ét point efter FHK i tabellen og er dermed den største trussel mod klubbens tredjeplads.

- Vi kigger stadig på top-8, og det bliver vi ved med, til vi er sikre. Der er ikke langt ned til niendepladsen, men selvfølgelig synes vi, det er fedt, at vi skal ud og spille en topkamp mod Skanderborg Aarhus. For det er jo det, kampen er, siger FHK-træner Jesper Houmark.

Annonce

Fem point deler FHK fra niendepladsen inden tirsdagens kamp.

De første 11 runder af håndboldligaen har været kendetegnet ved ustabilitet. Suveræne GOG har vundet alle sine kampe, men de øvrige tophold har tabt kampe på overraskende vis. FHK har et nederlag hjemme til Ribe-Esbjerg som rids i lakken, og Skanderborg Aarhus har tabt til Mors-Thy.

Men det er to stabile hold, som møder hinanden i Ceres Arena tirsdag aften, og det er grunden til, at kampen er en topkamp.

- Vi har begge gjort os fortjent til det. Det er jo ikke sikket, at anden halvdel af sæsonen bliver lige så god som den første men måske, siger Jesper Houmark.

Et nøglebundt

Jesper Houmark kan ikke pege på én nøgle til sejr over Skanderborg Aarhus. Han griber i stedet til et nøglebundt:

- De har et godt hold, som har spillet sammen i lang tid. Et godt forsvar og dygtige målmænd, og det overrasker slet ikke mig, at de ligger i toppen af ligaen, siger Jesper Houmark og fortsætter:

- Nøglerne er at få stoppet deres angrebsmaskine. Vi skal være bevidst om, at vi er gode til at holde bolden i gang. Vi skal have stoppet Thomas Andersen, som er en af rækkens bedste unge spillere. Og vi skal angribe med samme effektivitet som mod Kolding senest.

FHK er fortsat uden langtidsskadede Rasmus Boysen og Mishels Liaba. Til gengæld er Mads Christiansen blevet klar til kamp efter de rygsmerter, som holdt ham ude af kampen mod KIF Kolding.

Kampen mellem Skanderborg Aarhus og FHK spilles klokken 20.

Annonce
Vejle Boldklub For abonnenter

Kampen minut for minut: VB udligner få sekunder før tid

Danmark

Søndagens coronatal: Yderligere 11 er døde - 4326 har fået en positiv test

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Har du også undret dig over mennesker med gule overtræksdragter og 'uhyggelige' åndedrætsværn på Damhaven? Mystisk lugt har ført til overraskende opdagelse

Vejle For abonnenter

Nyt system til 100 mio. kr. skal forhindre trafikkaos på Storebæltsbroen: Derfor vil det ikke virke på Vejlefjordbroen

Vejle Boldklub

VB slog til dybt inde i tillægstiden: Tog point fra mestrene

Give

Efter salg til Stofa: Fællesantenne overfører millionbeløb til det lokale foreningsliv

Løvkvist: Messerschmidt kæmper for at vriste magten ud af døende hænder

Børkop For abonnenter

Undersøgelse viser overraskende resultat: Jordskred i stort sommerhusområde griber om sig - kan gøre skade på bebyggelser

Vejle Boldklub

VB har svære modstandere og én skrækmodstander: Skrækmodstanderen kommer mandag aften

Vejle

Lukket café skabte problemer bag lågen: Men så trådte Tortilla Flats til

Skoleleder om mulig Omikron-variant: Der er så mange ansatte, der skal testes, at vi ikke kan tage imod elever

Erhverv

Kan du lide julehygge med veterantog? Så er det her sidste chance

Erhverv For abonnenter

Skal du have en varmepumpe? Vejlefirma leverer trods varemangel

Podcast

Ældre Sagen håber på ekstra læger til Hedensted: Vores medlemmer vil blive berørt meget

Annonce