Annonce
Sport

FHK-træner roser holdet efter syv-måls nederlag

g:/spool/spo#fhk-hadsten2#tg#200108.jpg
Annonce
Busturen var lang, og FHK tabte med 29-22 til NFH, Nykøbing Falster, men alligevel havde træner Benny Brandt kun godt at sige om søndagen. - Spillerne viste fin moral og god indstilling. Faktisk havde vi en rigtig god tur, og der er mange positive ting at trække frem, siger Benny Brandt. FHK var på tur med en smal trup. De tre ynglingespillere passede deres U19-håndbold, mens topscorer Michelle Gandrup stadig er ude med den skulderskade hun fik mod AGF i forrige kamp. - Vi manglede hende sidst, men i dag viste Simone Dahl sit store potentiale. Hun er kun 19 år og har siddet meget på bænken uden at brokke sig. Hun spillede 60 minutter, scorede to mål og fik tre straffekast, fortæller Benny Brandt.
Annonce

Fløj har potentiale

I bagkæden spillede de to fløje Henriette Fogh Høyer og Anna Marie Frederiksen rigtig meget. - Henriette Fogh Høyer har potentiale som playmaker. Hun mangler rutine, men kan med tiden sagtens bruges på den plads, siger Benny Brandt, der i Camilla Isaksen havde en god vikar på Henriette Fogh Høyers venstre fløj. FHK var med i 20 minutter til 8-7 inden hjemmeholdet gik på 13-8. - Anden halvleg er helt jævnbyrdig til de sidste minutter, og med lidt større effektivitet havde vi skabt spænding, siger Benny Brandt.
Annonce

FHK spiller næste weekend en af de vigtige kampe, når Øresund Håndbold kommer på besøg. Københavnerne har som FHK 11 point efter de første 18 kampe, og det ligner en kamp mellem de to hold om pladsen lige over og lige under den streg, hvor der skal spille

Øresund Håndbold har nummer fire på topscorerlisten i 1. division, Christina Krog Petersen, som den store profil på venstre back. - Det er en meget vigtig kamp, hvor Michelle Gandrup forhåbentlig er klar, siger Benny Brandt. NFH, Nykøbing 29 (13) Fredericia HK 22 (8) 1. division, kvinder Mål for FHK: Melanie Legarth 5, Camilla Isaksen 5, Sandra Folden 4, Henriette Fogh Høyer 4, Simone Dahl 2, Maja Kjær Jacobsen 2.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Hetek satser på sikring

Annonce