Annonce
Vejle

Fiasko i den gamle borgergård: Coronaen ødelagde det for Mettes Hus

Mette Lauridsen rykkede for et år siden ind i Grejs Borgergård for at indrette massageskole og kreative værksteder. Men corona-pandemiens restriktioner umuliggjorde hendes planer. Arkivfoto: Mette Mørk
Corona-pandemien gjorde det umuligt for Mette Lauridsen at etablere massageskole og kursuscenter i den tidligere Grejs Borgergård. Hun har flyttet sin klinik til Vejle.

Grejs: Mette Lauridsen var glad og optimistisk, da hun for et år siden fortalte om sine planer for "Mettes Hus", som Grejs Borgergård skulle omdøbes til.

Den lokale massør ville åbne massageskole, kursuscenter og gøre det tidligere forsamlingshus til et kreativt mødested for Grejs' beboere.

Men corona-pandemien ødelagde planerne for den selvstændige erhvervsdrivende, som siden har flyttet sin klinik fra Grejs til Vejle.

Annonce

- Coronaen gjorde, at det ikke var en mulighed med massageskolen, og det var det, jeg skulle leve af. Resten var på frivillig basis. Det er rigtig træls, men der kan gå flere år med corona, og for mig var det nytteløst at være et sted, hvor jeg kun kunne arbejde frivilligt, fortæller Mette Lauridsen.

Opbakning varede ikke ved

Hendes beslutning om at droppe planerne i borgergården ærgrer også udlejer Jan Nørskov Madsen.

Han hæfter sig ved, at det åbent hus-arrangement, lejeren arrangerede i oktober sidste år, trak godt 300 interesserede til Mettes Hus kort efter åbningen.

Godt 300 hovedsageligt Grejs-borgere besøgte Mettes Hus på et åbent hus-arrangement kort efter åbningen, men siden oplevede Mette Lauridsen ikke den store søgning til husets kreative tilbud. Arkivfoto: Mette Mørk

Men der kom aldrig rigtig gang i de kreative workshops og andre ting, som huset skulle lægge lokaler til.

- Det er rigtigt, at der var stor opbakning på åbent hus-dagen, men efterfølgende har det ikke været nok til at give mig smør på brødet. Da coronaen så kom, valgte jeg at sige stop, siger Mette Lauridsen.

Annonce

Flyttet klinik til Vejle

Hun har været selvstændig i 24 år og driver Mettes Clinic, og ud over massage tilbyder hun blandt andet akupunktur og zoneterapi. Klinikken har hun i 14 år drevet fra privaten i Grejs, men hen over sommeren har hun rykket sin klinik ind i højhuset på Jellingvej 34.


Det er en kæmpe reklame i sig selv at ligge her på Jellingvej, og jeg har aldrig haft så meget at lave som nu.

Mette Lauridsen, indehaver af Mettes Clinic


- Det er tilfældigt, at flytningen af klinikken falder sammen med opsigelsen i borgergården. Det har hele tiden været min plan at flytte klinikken til Vejle, og jeg er rykket ind i Akupunktur Centers lokaler på Jellingvej. Indehaveren, Jens Christensen, skulle flytte og ringede og foreslog, at jeg skulle overtage hans klinik, fortæller Mette Lauridsen.

Annonce

Aldrig haft så travlt

I første omgang holdt hun fast i en enkelt ugentlig åbningsdag i Grejs, hvor hun fortsat bor. Men det har hun droppet siden, og i dag er hun glad for flytningen på den synlige placering på vejen op mod Uhrhøj.

- Det er en kæmpe reklame i sig selv at ligge her på Jellingvej, og jeg har aldrig haft så meget at lave som nu. Jeg har hele tiden haft flest kunder fra Vejle, men også fra byer som Tørring, Lindved og Kolding, fortæller massøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Vejle Madfest kom godt fra start: Men der var nærmest for mange smagsprøver

Vejle

Glæd dig: Nu kan du alligevel se EM på storskærm i en af Vejles parker

Annonce