Annonce
Danmark

Fik du hørt: Coronatræthed, valgkamp i USA og en verdenskendt forfatter

Signe Vestergaard Bansø, redaktør på Podcasten Danmark.
Signe Vestergaard Bansø er redaktør på Jysk Fynske Mediers podcastredaktion, Podcasten Danmark. Hun kommer her med sine bedste anbefalinger på podcast. Podcasts er lydprogrammer, som du kan høre, når du har tid.

Signe Vestergaard Bansø er redaktør på Jysk Fynske Mediers podcastredaktion, Podcasten Danmark. Hun kommer her med sine bedste anbefalinger på podcast. Podcasts er lydprogrammer, som du kan høre, når du har tid.

1. En god forklaring på din coronatræthed

Lige meget hvor jeg går hen, så hører jeg om folk, som er trætte af corona og restriktioner. Og indrømmet, jeg er også selv lidt træt.

Det ville jeg gerne finde forklaringen på, og derfor har jeg lavet den her podcast, hvor du får En god forklaring på, hvor alvorlig coronatrætheden i Danmark er. Hør den i Nyhedskiosken.

2. Danmark fortæller: Verdenskendt forfatter - Roger er min tredje mand, men det betyder ikke, at han bliver den sidste

Du husker måske forfatteren Isabel Allende for hendes roman "Åndernes Hus", men når du har lyttet den her podcast vil du huske hende for hendes særlige forhold til kærligheden.

Kulturredaktør Anette Hyllested har interviewet hende i anledningen af, at hun netop har udgivet en ny bog. Men artiklen, som Anette har skrevet, handler meget mere om Allendes specielle forhold til mænd. Jeg nyder, at høre Anettes helt særlige oplæsning, og jeg synes, at du skal gøre det samme i Danmark fortæller.

3. Ring hjem, Emil: Nøgne damer og stoffer rykker ind i den amerikanske valgkamp

Trump forsøger at gøre Bidens søns computer med nøgne damer og stoffer til en del af slutspurten om præsidentposten

Ring hjem, Emil er en podcast om det amerikanske valg, hvor journalist Emil Jørgensen ringer hjem til chefredaktør for Avisen Danmark, Peter Rasmussen en gang om ugen. I podcasten er der rigtig god stemning, mens de finder ud af, hvad Emil skal skrive om i den kommende uge. Og så er der masser af gode historier fra Emil og det valgkampsramte USA.

Vi nærmer os med hastige skridt valgdagen den 3. november,og hvad enten du er en af dem, som glæder dig til valget - eller til at det er overstået - så synes jeg, at du skal lytte med på den her podcast.

Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Nærmede sig diskvalifikation: Carelink vandt kviktest-udbud i Syddanmark trods kritik for mangelfuld plan

Danmark

Få overblikket her: Politikerne blev enige i nat - Danmark genåbner næsten 21. maj

Annonce