Annonce
Egtved

Fik i første omgang afslag på støtte: Gode idéer skal tænkes endnu bedre

Bestyrelsen i Øster Starup Forsamlingshus havde ansøgt om penge til en overdækning til forsamlingshuset. Udvalgspolitikerne sagde i første omgang nej til støtte, da de mente, at projektet burde tænkes endnu bedre først. Arkivfoto
To projekter fik afslag her og nu på økonomisk støtte fra en Covid-19-pulje, idet kommunen synes, projekterne er så interessante, at de skal tænkes endnu bedre.
Annonce

Egtved-egnen: Udvalget for lokalsamfund og nærdemokrati i Vejle Kommune behandlede onsdag en række ansøgninger til penge fra en særlig Covid-19-pulje. Ud af de ni projekter på Egtved-egnen, der var søgt penge til, fik seks bevilget penge.

To af projekterne fik i første omgang et afslag. Ikke fordi, projekterne ikke opfyldte kriterierne for at komme i betragtning eller ikke var gode idéer. Derimod er det nogle gode projekter, der har potentiale til at blive endnu bedre, oplyser Thyge Havgaard Bjerring (V), der er udvalgsformand.


Det er en god idé, men i det nuværende projekt er der alene tale om en praktisk installation. Derfor har vi bedt bestyrelsen give projektet en omgang til.

Thyge Havgaaard Bjerring, udvalgsformand


Det gælder blandt andet Randbøldal Borgerforenings ansøgning om at etablere en naturlegeplads. Det er et stort projekt, som samlet er budgetteret til at koste knap 750.000 kroner at realisere. Borgerforeningen havde ansøgt om 200.000 kroner til fase et i Covid-19-puljen. Forvaltningen vurderer, at projektet kan udvikles til at blive endnu bedre. Derfor valgte udvalget at udsætte beslutningen, så kommunen i samarbejde med borgerforeningen kan udvikle et endnu bedre projekt til ansøgning i udviklingspuljen.

Ågård Forsamlingshus har ansøgt om 29.500 kroner til at etablere et overdækket areal ved forsamlingshuset.

- Det er en god idé, men i det nuværende projekt er der alene tale om en praktisk installation. På grund af den stramme deadline har man ikke nået at udvikle projektet for at finde muligheder for en overdækning, der samtidig er med til at forskønne området. Derfor har vi bedt bestyrelsen give projektet en omgang til, hvor tiden ikke skal være en faktor, men hvor det skal handle om kvaliteten, for det er en super god idé, siger Thyge Havgaaard Bjerring.

Desuden havde Bredsten i Udvikling søgt om 123.750 kroner til indkøb af forskellige redskaber til byparken. Her anbefalede forvaltningen et afslag, hvilket udvalget fulgte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Vejle

Beboertalsmand efter flere smittetilfælde på Søndermarken: Regionen bør tilbyde corona-test til alle i Løget

Annonce