Annonce
Egtved

Fik mulighed for at få større synlighed: Butik Baggården flytter fra Egtved Centret

Brian Larsen åbnede butik Baggården i Egtved Centret i 2018, hvorfra han sælger retroting og genbrug. Nu har han valgt at flytte butikken for at få en bedre synlighed ude langs Aftensang. Foto: Mette Mørk
Fra medio marts flytter Butik Baggården ind i det forhenværende Egtved Lyd & Billede. Her får butikken større synlighed og får samtidig både lagerrum og værksted.
Annonce

Egtved: For nylig offentliggjorde Egtved Apotek, at butikken i løbet af foråret flytter fra Egtved Centret og ind i den gamle Fakta-bygning på Aftensang. Nu er der sandelig endnu en butik i byen, som vælger at rykke teltpælene et stykke hen ad Egtveds handelsgade.

Brian Larsen, der er indehaver af Butik Baggården, som også er beliggende i Egtved Centret, har nemlig bestemt sig for at gribe chancen for en mere synlig beliggenhed end den, han har nu.


Da jeg hørte, at der var mulighed for at flytte til en beliggenhed med større synlighed, tænkte jeg, at det er nu, jeg skal slå til

Brian Larsen, indehaver af Butik Baggården


- Det er godt nok en stor beslutning sådan at skulle flytte en butik som min, for jeg har jo rigtig mange varer, og huslejen bliver også en anden, men da jeg hørte, at der var mulighed for at flytte til en beliggenhed med større synlighed, tænkte jeg, at det er nu, jeg skal slå til, for det er jo ikke hver dag, at så god en butiksadresse i Egtved bliver fri, lyder det fra Brian Larsen, der i samme åndedrag gerne vil fremhæve, at han ellers har været rigtig glad for at være lejer i Egtved Centret.

Annonce

Det nye sted

Butik Baggården flytter derfor i april måned til den bygning, hvor Egtved Lyd & Billede gennem mange år åbnede dørene for deres kunder, senest som en del af El-Hjørnet.

- Jeg har overtaget lejemålet fra 15. marts, og så regner jeg med at flytte ind med butikken omkring 1. april, fortæller Brian Larsen.

Det bliver ikke blot selve butikslokalet, som Brian Larsen bliver lejer af, men også lagerrummet og værkstedet bliver en del af Butik Baggården.

Brian Larsen drømmer også om at kunne give andre, måske en iværksætter eller en som blot gerne vil sælge sine varer eller ydelser, en mulighed for at vise sig selv frem.

- Jeg leder lidt efter en, der kunne tænke sig at have en mindre butik inde i butikken hos mig, når jeg flytter ind på den nye adresse. Det kunne være, at nogen kunne tænke sig at leje sig ind i et hjørne og på den måde på en mindre risikofyldt måde starte et salg op. Eller det kunne såmænd også være en form for pop-up-butik. Så hvis nogen går og drømmer om at starte op på den måde, vil jeg meget gerne høre fra dem, forklarer Brian Larsen.

Selvom coronakrisen kradser for rigtigt mange, er der også en vilje til udvikling og fornyelse. Og med hele to butikker, der i foråret flytter og fornyer sig selv i Egtved, så bliver der vist samtidig nok at se til for Flyttemand Olsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Corona-alarm i Vejle: Nu stemmer styrelse dørklokker i de mest belastede områder

Hedensted For abonnenter

Anja havde en svær tid som gravid og fødte 3,5 måned for tidligt: Nu er hun selvstændig fertilitetsrådgiver

Annonce