Annonce
Ansættelse

Filterfirma i Hedensted har for første gang fået en salgschef

Salgschef Martin Holgaard (til venstre) sammen med HiFlux Filtration A/S' administrerende direktør, Svend K. Andersen, i firmaets produktion på Lundagervej i Hedensted. Pressefoto
Annonce

Hedensted: Martin Holgaard, 41 år, Silkeborg, er tiltrådt som salgschef hos HiFlux Filtration A/S i Hedensted.

Hans primære opgave bliver at koordinere indsatsen på nye eksportmarkeder og optimere de eksisterende, herunder også det danske marked.

Martin Holgaard har mange års erfaring med salgsledelse og afsætning af mekaniske og el-tekniske komponenter, og han har desuden indgående branchekendskab til automationsindustrien.

Han skal være med til at sikre den fortsatte vækst hos HiFlux Filtration A/S og konsolidere virksomhedens førerposition på det globale marked for kundetilpassede filterløsninger, skriver firmaet i en pressemeddelelse, hvori det også fremgår, at Martin Holgaard er den første salgschef i Hedensted-virksomhedens historie.

- Vi er kommet langt uden salgschef, men nu opgraderer vi organisationen. Der er en lang række afsætningsmuligheder ude i verden, vi skal blive bedre til at udnytte. Det kræver en mere offensiv strategi, siger adm. direktør Svend K. Andersen til branchemediet Metal Supply DK.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Sagen om Sofie er ikke enkeltstående: Flere handicappede har lidt eller er døde i bad uden opsyn

Vejle

Trods påbud og dødsfald: - Jeg har tillid til både personale og ledelse, når jeg taler med avisen

Børkop

Krise har vist nye muligheder i Krystallen: Det har vi lært af coronakrisen

Annonce