Annonce
Erhverv

Filtervirksomhed fik flot skulderklap af ligemænd

Adm. dir. i Hiflux Filtration Svend K. Andersen modtog initiativprisen af formand for DI Horsens Carsten Wengel. Foto: Lars Juul
hedensted - En glad og overrasket Svend K. Andersen kunne mandag eftermiddag modtage DI Horsens Erhvervspris.

Direktøren for Hiflux Filtration takkede på sine egne og medarbejdernes vegne for prisen, som virksomheden får for på tre år at have vokset både i omsætning og medarbejderantal.

- Jeg havde slet ikke regnet med den pris. Det betyder meget for mig, at det er en lokal pris. Det er et skulderklap fra ligemænd, siger Svend K, Andersen.

Han sendte i sin takketale fluks æren videre til medarbejderne, der ikke mindst i forbindelse med virksomhedens flytning for et halvt år siden har gjort et stort stykke arbejde.

Tre i streg

Hvad der har gjort virksomheden til en succes, kom formand for DI Horsens, Carsten Wengel, ind på i sin tale.

- I har på bedste vis forstået at udvikle virksomheden rigtigt meget de seneste år ved at kombinere stor opfindsomhed, solidt håndværk og godt købmandsskab, sagde Carsten Wengel, der til daglig er direktør i Danish Crown.

Tre egenskaber, der også kendetegner de forrige års prismodtagere.

- I beviser, at det stadig er muligt at producere og bevare arbejdspladser i Danmark, sagde Carsten Wengel.

Også borgmester Kirsten Terkilsen (V) sendte roser til Hiflux Filtration.

- Virksomheder i Hedensted Kommune har de seneste tre år i streg fået initiativprisen. Først Dan Hill Plast, så Aeropak og nu jer. I har fundet jeres niche, og vi har hårdt brug for små og mellemstore virksomheder som jer, sagde Kristen Terkilsen (V).

Hos Hiflux Filtration er Svend K. Andersen klar til mere vækst.

- Vi har et mål om at nå en omsætning på 80 mio. k.r i 2020. De kommende år kommer vi også til at ansætte flere folk, fordi vi skal have gennemført et generationsskifte blandt vores teknikere, siger Svend K. Andersen.


Med DI Horsens InitiativPris 2016 er HiFlux Filtration A/S en af i alt 19 kandidater til DI's nationale InitiativPris, der overrækkes onsdag den 18. januar 2017 i Industriens Hus i København.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce