Annoncørbetalt indhold

Find de bedste autisme-hjælpemidler

Har du et skønt barn, som desværre kæmper sig igennem hverdagen med autisme? Så har du sikkert prøvet dig frem med en lang række forskellige og mere eller mindre nyttige hjælpemidler, som bør gøre alt lettere for barnet. Men har du også prøvet disse tre populære ting?

Dette indhold er sponsoreret

Udvælg de mest populære

Der findes et hav af forskellige hjælpemidler til børn og unge med autisme, og det kan derfor til tider som forældre være svært at finde ud af, hvad man bør investere ih og hvad man ikke bør investere i. For lige så mange der taler for diverse ting, taler også imod dem. Og derfor føler mange forældre, at det er lidt et sats, når de begynder at købe ind til barnet. Og det er nemt at købe sig fattig i sådanne ting.

Det kan dog også være svært at sige, hvad man bør investere i, idet det selvfølgelige er forskelligt fra barn til barn, hvad der har den bedste effekt. Og derfor er der ofte ikke andet for, end at man må prøve sig stille og roligt frem og mærke efter, hvad der har en god effekt, og hvad barnet får mest muligt ud af.

Der er dog nogle få ting, som har vist sig at være nyttige for de fleste, som kæmper med autisme. En af disse er en ’time timer’. Med en sådan gøres tiden visuel, og det gør således, at man får en bedre fornemmelse for tiden. Time timeren er et nedtællingsur, der gør det muligt for den enkelte at se tiden gå, idet det grafisk vises, hvor meget tid der er tilbage.

En anden ting, som for mange også er nyttig, er en kugledyne. En sådan er god, hvis man kæmper med søvnbesvær, har vanskeligt ved at finde søvn eller vågner flere gange i løbet af natten. En kugledyne er designet således, at den ligger sig tungt og tæt om personen, og på den måde afgrænses kroppen, hvilket øger ens kropsbevidsthed. For mange vil det have en beroligende og tryg effekt.

Den tredje ting, som også har bragt stor glæde for flere med autisme, er board makeren. Dette er et computerprogram, som består af mindre piktogrammer, symboler og billeder, og du har endda mulighed for at designe dine helt egne. Disse kan hjælpe med at gøre de ting, der foregår i hverdagen mere visuelle og spændende at beskæftige sig med, og det vil give barnet en bedre forståelse for, hvad der kommer til at ske hvornår.

Find et stort udvalg af hjælpemidler online

Der findes altså en lang række autisme hjælpemidler, som du sammen med dit barn bør forsøge dig frem med. Først når du har afprøvet hjælpemidlernes effekt, vil du vide, om dit barn har gavn af at benytte sig af dem. Og heldigvis finder du et stort udvalg af hjælpemidler online, hvorfor du har rig mulighed for at prøve dig frem og forsøge forskellige muligheder, der kan være med til at gøre hverdagen meget lettere for barnet med autisme.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.