Annoncørbetalt indhold

Find den rigtige vin til maden

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi er rigtig mange dansker og generelt mange på verdensplan der elsker vin. Vin har altid været noget for den ældre generation og noget de har gået meget op i, i forhold til de unge. Men tiderne ændre sig og mange unde finder en interasse i vin og nyder virkelig smagen og den ekstra oplevelse af fx maden som det kan give. Det kan være sin sag at finde den vin, som ledsager maden bedst og får skabt den største samlede smagsoplevelse. Man kan altid gå efter de klassiske sammensætninger, men det vigtigste er nu engang at du vælger vine, du selv rigtig godt kan lide. Smag og behag kan ikke diskuteres. Eksempelvis foretrækker en ganske kendt dansk madanmelder og forfatter at drikke en fed Chardonnay til bøf, hvor det ellers normalt er de kraftigere og tunge røde, der ryger på bordet. Men det vil han blæse en lang march, hvilket er yderst befriende. Du bestemmer.


Annonce

Her køber restauranterne vin

Der var også engang, hvor man helt automatisk drak rødvin til al ost herhjemme. Men mange oste har det meget bedre sammen med hvide vine – ofte nogle der har lidt sødme. Og sådan kan man blive ved. Men den store tjeneste du kan gøre dig selv, er at vælge vine af fin kvalitet, hvor der er lagt en ekstra indsats for dagen hele vejen fra markarbejde til færdig flaske. De vine finder du især hos FineWines som er kendt blandt danske vinelskere heriblandt vintjenere fra mange af de førende restauranter.


Bedre vine til lavere priser

Noget af det bedste ved FineWines er netop, at de har det bedste uanset, hvilken type vin, du er på jagt efter. Hvide, røde, rosé, bobler, ældre årgange, store flasker, berømte vine. Du finder det hele – ledsaget af udførlige beskrivelser, der hjælper dig godt på vej. Samtidig er FineWines kendt for et prisniveau, der meget ofte ligger godt under, hvad du skal betale andre steder. Og så bliver der jo pludselig råd til en flaske mere!


Lad vinen bestemme maden

Hos FineWines finder du også en lang række spændende smagekasser, hvor du får ekstra meget for pengene. Det kan eksempelvis være en kasse med forskellige vine fra samme producent – både hvide og røde. Det kan også være forskellige producenter fra samme region. Eller samme drue som eksempelvis Chardonnay fra producenter spredt over hele kloden. Så du kunne også købe en smagekasse og lade vinen diktere maden i stedet for omvendt – som en sand vinelsker. God fornøjelse!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.