Annoncørbetalt indhold

Find funktionelle mødefaciliteter

PR-foto credit

Artiklen er sponsoreret.

Mangler du muligheden for at finde en lokation, der kan rumme og omfavne hele dit unikke og betydningsfulde hold af kollegaer, familie, venner eller andre gæster? Så kan du hos Borre Knob finde pladsen til at holde fester, møder, konferencer, barnedåbe og bryllupper.

Der er midt i de naturskønne og begivenhedsrige omgivelser mulighed for, at du kan planlægge det event, som du har et stort ønske om. Borre Knob er beliggende på en rummelig grund i det østjyske, hvor du både kan medbringe et beskedent hold af venner og familie eller det store middagsselskab.

Annonce

Kom tæt på naturen

Skal der være plads til fordybelse, koncentration og engagement? Så kan du komme helt tæt på naturen i det østjyske. Uanset om du skal fejre en af de ikoniske mærkedage i form af konfirmation eller bryllup, har et ønske om at tage virksomhedens ansatte under armen til en omgang teambuilding. eller om du skal afholde møder i et konferencecenter, så har Borre Knob det, som du forlanger.

Du kan ude i den vilde natur, tæt på skov, marker, strand, vand og græs vinde harmonien tilbage på arbejdspladsen. Der er også rig mulighed for, at du kan forevige mærkedagene i de smukkeste og flotteste omgivelser. Det er for eksempel et ultimativt spot, når der skal tages billeder af brudeparret.

Vores mødefaciliteter kan både klargøres til de fineste fejringer, men der kan også skabes fleksibilitet til, at I kan tage de altafgørende beslutninger for firmaet i rummet. Der er netop plads til både:

●     Firmaarrangementer såsom møder, konferencer, kurser og teambuilding

●     Private begivenheder såsom bryllup, fødselsdage, konfirmationer og barnedåb

Medbring alle dine nærmeste

Borre Knob har skabt en atmosfære og flere forskellige omgivelser, der kan omfavne varierende former for arrangementer. Du har muligheden for at finde en lokation, der kan benyttes til mange formål. Det er indbegrebet af kultur, mennesker, fester, arbejde, natur og socialitet.

Det betyder også, at du har mulighed for at medbringe alle dine nærmeste. Det er store som små, unge som gamle, venner som familie, kollegaer som chefer. Der er nemlig plads og rum til refleksion, øvelser, aktiviteter og opgaver, som I ikke nødvendigvis lægger vægt på i familiens bolig eller virksomhedens kontormiljø - uanset hvem du er.

Hos Borre Knob behøver i ikke kun at nyde hinanden, når der skal fejres mærkedage eller arbejdes hårdt på konferencemøder. Der er også rig mulighed for, at I kan overnatte og nyde hinanden, eller tage kammeraterne med på et udsøgt golfophold.

Du kan besøge stedet uanset om det regner, solen skinner eller blæsten har fat. Hver oplevelser er unik, og du vil beundre den vilde natur, der ikke mister dens charme under specifikke vejrforhold.

Artiklen er sponsoreret.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.