Annoncørbetalt indhold

Find hunde til salg på dyreportal.dk

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Featured billede: https://unsplash.com/photos/z7rcwqCi77s


Annonce

Er du på udkig efter en ny forbenet sjæleven til familien, kan søgningsprocessen sommetider føles noget kompleks grundet de mange informationer man skal være opmærksom på. Det at købe en hund er nemlig ikke en nem købsprocess, og vigtigt er det således, at man finder en hund der passer til en, og hvor handlen er tryg og sikker for begge parter.

 

Der ligger mange overvejelser bag købet af en hund, da den ikke alene har en række behov man vil skulle kunne tilgodese, men ligeledes også er svær at søge sig frem til. Dyreportal.dk har således forsøgt at lette processen, og skabt en handelsplatform med hunde til salg. En overskuelig og brugervenlig platform der gør det nemt som både sælger og køber at interagere og skabe en sikker handel, hvor den pelsede ven, trygt bliver givet videre til et nyt hjem.


Find en race der passer til dig

Det er vigtigt at være bevidst om, hvilken hund man vælger at købe, da de kan være vidt divergerende i deres adfærd og behov. Overordnet set, skelner man mellem store og små hunde, samt hunde med et højt og lavt aktivitetsniveau. Er du en person der generelt har travlt i hverdagen, men ønsker en hund at dele den med, kan det være en fordel at gå efter en hund med et lavere aktivitetsniveau. Hermed behøves du ikke nødvendigvis gå de meget lange ture dagligt, og sørge for at aktivere den flere gange i løbet af ugen. Det omvendte gør sig gældende ved det lidt større hunde som oftest er forbundet med et større aktivitetsniveau, hvorved de også er egnet til personer der nyder at gå lange ture, kaste med bold og lege rundt i haven.


Mange begår den fejl om, at de ikke er bevidst i, hvilken race de køber sig ind i, hvorved de ikke er opmærksomme på hundens behov. Inde på dyreportal.dk har man således gjort det muligt for de private sælgere, at skabe en fuldført profil med både billede af hunden, race og ligeledes generelle karaktertræk. Hermed er man som køber oplyst om hvilken type hund man køber sig ind i.


Skab dialog til køber

Dyreportal.dk er en handelsplatform der giver anledning til, at man kan interagere med sælgeren bag annoncen. Man kan hermed få besvaret alle sine spørgsmål, og få en fornemmelse af hvem den modsatte part er, hvilket i høj grad også fortæller meget om, hvordan den enkelte hund formentlig er blevet opdraget. Er der tale om en hvalp, kan man her også få nærmere viden om hundens forældre og dens stamtavle, vacciner mv. der alt sammen forbereder en til livet med hund.


Da der er tale om private annoncer, sørger dyreprotal.dk ugentligt for at gennemgå og verificere annoncerne. Du undgår således at blive snydt at en utroværdig profil, og kan med ro i maven finde frem til den perfekte hund til dig, Hvis det føles rigtigt i maven, kan man enten vælge at gøre handlen sikker gennem dyreportal.dk, eller mødes fysisk under overdragelsen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.