Annoncørbetalt indhold

Find inspiration til nye vinduer online

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hos Sparvinduer finder du inspiration til dit kommende vinduesprojekt, du kan blandt andet kigge ind i klassisk murermestervilla, en traditionel 60’er villa, en total renoveret 60’er villa og to fine kolonihavehuse.

Se flotte billeder af de forskellige boliger, og se med dine egne øjne hvad nye vinduer og døre med det rette udseende til understrege den stil du ønsker i dit hjem.

Annonce

For vinduer er ikke blot vinduer, de skal opfylde en lang række lovkrav, derudover skal de også kunne klare en masse funktioner, men de skal bestemt også passe ind i din bolig og i din smag.

Hos Sparvinduer kan du selv designe dine egne vinduer og døre direkte på vores hjemmeside, du kan finde forskellige modeller og tilpasse dem til dine mål. Du kan vælge farve, sprosser, greb, materialetype og meget, meget mere, sådan de til sidst bliver præcis som du ønsker dem.

Er du i tvivl om hvilken materialetype du ønsker, du kan du også læse om træ, træ/alu og PVC på sparvinduer.dk, der er flere fordele ved dem hver især, så det kommer i høj grad an på dine ønsker og behov.

Fyrretræ har i mange år været det traditionelle valg, men har de seneste år fået stor konkurrence af træ/alu, som kræver mindre vedligeholdelse. Du skal vælge fyrretræ, hvis du ønsker et klassisk udseende, og det er især oplagt til ældre boliger, hvor man ønsker at bevare et klassisk udtryk. Der følger dog vedligeholdelse med vinduer og døre i fyrretræ.

Træ/alu vinduer og døre er praktiske og kræver mindre vedligeholdelse end fyrretræ. Her får du stadigvæk det klassiske og varme udseende fra træet indvendigt i huset og det praktiske alubeklædning udvendigt, som er mere modstandsdygtigt overfor vind og vejr. Du skal vælge træ/alu vinduer og døre hvis du ønsker det ’bedste’ fra både fyrretræ og alu.

PVC er stort set vedligeholdelsesfrie, og har et meget moderne udtryk, en lang levetid og kan klare sig i alt slags vejr. Du skal vælge PVC vinduer og døre hvis du gerne vil slippe for at finde malerpenslen frem, PVC er især populært til sommerhuse, hvor man gerne vil holde ferie når man tilbringer tid der, og i boliger hvor vejret kan være ekstra hård ved vinduerne.

Har du brug for rådgivning i forbindelse med dit vinduesprojekt?

Vi har dygtige rådgivere klar til at hjælpe dig godt i gang, du er meget velkommen til at ringe og få en snak omkring dine tanker og ønsker. Du kan også kigge forbi et af vores 5 showrooms fordelt i hele landet, her kan du se de mange modeller, opleve kvaliteten og de mange muligheder. Og få en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

Find altid vinduer og døre i god kvalitet til lave priser. Vi leverer vinduer og døre direkte fra vores egen fabrik og hjem til dig. Det betyder at Sparvinduer kan tilbyde samme gode kvalitet, lidt billigere end andre.

Alle vores vinduer er fremstillet af kvalitetsmaterialer og efter danske standarder og lovkrav. Dermed kan du være sikker på, at vinduerne passer til det danske klima. Vi giver naturligvis også 10 års garanti med i købet.

Har du brug for hurtig levering og vinduer og døre i standardmål, så kan vi naturligvis også klare det. Vi har altid et stort udvalg af vinduer og døre på lager i standardmål. Så kan du spare både tid og penge, hvis du vælger en af vores populære modeller direkte fra vores lager. Har får du naturligvis lynhurtig levering, så du kan komme i gang med dit projekt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.