Annonce
Vejle

Fint besøg i Vejle - Prinsesse med til EM-åbning

H.K.H. Prinsesse Benedikte var med ved indvielsen af EM i kørestolsrugby 2019. Foto: Mette Mørk
Den røde løber var rullet ud foran DGI-huset onsdag, da europamesterskabet i kørestolsrugby 2019 kørte af stablen, for en dansk prinsesse ville være med til åbningsfesten.

Vejle: En blomsterpige sad klar i sin kørestol med en buket blomster, det lange, røde tæppe løb på fortovet foran DGI-huset, og borgmester Jens Ejner Christensen (V) stod klar på åbningsdagen for EM i kørestolsrugby 2019. Den ærede gæst, Vejle og EM ventede på, var H.K.H. Prinsesse Benedikte.

Prinsessen er protektor for Parasport Danmark og er derfor naturligvis inviteret med, når en dansk parasportsgren afholder slutrunde.

Hun sad på forreste række med borgmesteren som sidemand, da åbningsceremonien gik i gang. Under ceremonien takkede både Parasport Danmarks formand, John Petersson, og borgmesteren for det kongelige fremmøde, før alle otte deltagerlande blev præsenteret ved flagparade.

Inden turneringens åbningskamp mellem Danmark og Polen blev lyset dæmpet, og en røgkanon slørede et hjørne af banen, hvorfra den lokale Elo Kay løb på banen og rappede for publikum.

H.K.H. Prinsesse Benedikte gik på banen efter åbningskampen og talte med og hyldede de danske atleter.

Annonce
H.K.H. Prinsesse Benedikte sad på første række ved siden af blandt andet borgmester Jens Ejner Christensen (V). Foto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce