Annonce
Hedensted

Fire coronasmittede på lokal fabrik

Envases Europe har i løbet af de seneste 14 dage haft fire tilfælde af coronasmitte blandt de 58 medarbejdere på virksomhedens fabrik i Hedensted. Arkivfoto
Annonce

Hedensted: Virksomheden Envases Europe (fhv. Glud og Marstrand) har i løbet af de seneste uger oplevet fire tilfælde af coronasmitte blandt de 58 medarbejdere på deres fabrik i Hedensted. Heraf var de tre tilfælde hos medarbejdere på kontoret, mens det sidste var hos en ansat i produktionen.

Det bekræfter HR-chef Sannie Tvermoes.

Det lokale udbrud har betydet, at medarbejdere, der har været i tæt kontakt med de smittede, er sendt hjem, og alle medarbejdere på fabrikken inklusiv de hjemsendte er blevet testet.

Derudover er retningslinjerne i hele virksomheden, der er fordelt på fem adresser i Danmark,  blevet skærpet, så der blandt andet er kommet øget krav om brug af mundbind og visir.

Alle, der har mulighed for at arbejde hjemmefra, har i forvejen gjort det gennem længere tid, men med en industriproduktion er det af gode grunde ikke muligt for langt de fleste medarbejdere.

- De fire positiv-testede er ved at komme sig og på vej tilbage på arbejde. Derudover har vi negative test hele vejen rundt, så det vidner om, at vores medarbejdere er gode til at spritte af, holde afstand med videre, lyder det fra Sannie Tvermoes, der også oplyser, at produktionen har været kørende gennem hele forløbet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce