Annonce
Vejle

Fire coronasmittede på tre skoler i Vejle

Vejle Midtbyskole har i øjeblikket en medarbejder og en elev, som er konstateret smittet med corona. Udover Midtbyskolen er der konstateret smittede på Hældagerskolen og Kirkebakkeskolen. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Annonce

Vejle: To elever og to medarbejdere er p.t. konstateret smittet med corona i vejle Kommunes 27 folkeskoler.

Det oplyste Vejle Kommune onsdag morgen.

Det drejer sig om en medarbejder og en elev på Vejle Midtbyskole, en medarbejder på Kirkebakkeskolen og en elev på Hældagerskolen.

På Vejle Midtbyskole er en klasse samt to medarbejdere og to praktikanter sendt hjem, mens det på Hældagerskolen er en klasse og en lærer, der er sendt hjem på grund af den smittede elev.

De hjemsendte elever og medarbejdere vender tilbage til deres respektive skoler, hvis deres test ikke viser smitte.

Når en ansat eller elev konstateres smittet med corona, skal de gå i isolation og de må første vende tilbage til skolen, når de har været symptomfri i mindst 48 timer. De personer, der har været i tæt kontakt med de smittede, skal testes to gange og begge gange skal være negative, før de må returnere til undervisningen.

Elever og ansatte, som kun har været i perifer kontakt med en smittet, kan nøjes med en enkelt negativ coronatest, før de må dukke op på skolen igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Er der en ledig plads i din boble?

Annonce