Annonce
Billund

Fire har nu meldt sig til posten som spidskandidat for Venstre

Ivar Nørlund stiller ligesom mindst tre andre op til posten om at blive Venstres bud på en ny borgmester i Billund Kommune. Arkivfoto: Christer Holte.
Ivar Nørlund fra Grindsted bliver den fjerde, som rækker ud efter posten som spidskandidat for Venstre ved det kommende kommunalvalg.
Annonce

Billund Kommune: Der bliver lidt at vælge imellem for Venstres medlemmer, når de den 24. november skal beslutte, hvem der skal være partiets bud på en ny borgmester i Billund Kommune.

Ivar Nørlund, der tidligere har siddet i byrådet og været formand for Venstres kommuneforening, melder sig nu ind i kampen om at komme øverst på stemmesedlen ved det kommunalvalg, der skal finde sted i november 2021.

- Der skal være gode vilkår for at etablere og drive selvstændig virksomhed, landbrug og turisme i Billund Kommune. Vi skal bevare arbejdspladser i hele kommunen under den nuværende krise ved at forenkle papirarbejde og regelstyring i forbindelse med etablering og drift af virksomhed. Vi skal sikre hurtig byggesagsbehandling og markvandingstilladelser, og private løsninger skal understøttes på lige fod med offentlige institutioner efter princippet om, at pengene følger det enkelte menneske, siger Ivar Nørlund ifølge en pressemeddelelse.

- Som tidligere byrådsmedlem i miljø-og teknikudvalget har jeg erfaring med at samarbejde bredt og tage ansvar, tilføjer han.

Annonce

Landmand

Ivar Nørlund blev i 2013 valgt til byrådet, men fire år senere opnåede han ikke tilstrækkeligt med stemmer til at få endnu en periode som politiker.

Ivar Nørlund har et landbrug i Nollund lidt uden for Grindsted og arbejder desuden på Grindsted Landbrugsskole. Han er gift med Marie, som underviser på HF, og han har tre drenge på 25, 23 og 21 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce