Annonce
112

Fire mænd skabte uro på Dæmningen

Efterårsferien har fået de unge ud i byen og ned på Dæmningen, og det medførte natten til tirsdag, at fire unge mænd blev sigtet for ordensbekendtgørelsen. Arkivfoto: Torben Juhler

Vejle: I denne uge holder skoler og ungdomsuddannelser efterårsferie og det betyder, at der hver dag hele ugen er mulighed for at komme i byen. Den mulighed har mange unge benyttet på ugens første dag - dog med ballade til følge.

Foran TemaBar på Dæmningen blev en 17-årig ung mand fra Brande slået i ansigtet med knyttet næve natten til tirsdag klokken 01.19. Gerningsmanden er fortsat ukendt. Vicepolitiinspektør Mikkel Ross oplyser at politiet skal ned og sikre video fra stedet.

Senere på natten blev tre mænd sigtet for ordensbekendtgørelsen. Den første er en 20-årig mand fra Vejle. En patrulje kom kørende ad Dæmningen klokken 01.32, hvor de ser den 20-årige slå ud efter en anden person. Han blev herefter anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Manden skal efter afrusning i detentionen løslades tirsdag.

Den anden der blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen er en 21-årig mand fra Fredericia. Han gik rundt foran pizzeriaet Buona Vita, ligeledes på Dæmningen, og var støjende. Han råbte efter alt og alle, og forsøgte at indlede sig i slagsmål. Han måtte også tilbringe en nat i detentionen, og vil senere tirsdag blive sigtet og løsladt.

En 17-årig ung mand fra Herning havde tilsyneladende også glemt, hvordan man opfører sig i nattelivet. Klokken 03.00 blev han også sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, efter han havde spyttet og råbt ukvemsord efter en kvinde foran pizzeriaet Buono Vita.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Ride-elever rystet sammen på hyggedag

Danmark

Få overblikket her: Politikerne blev enige i nat - Danmark genåbner næsten 21. maj

Annonce