Annonce
Trekantområdet

Fire millioner mellem buddene på tribunepladser

Monjasa Park får fra næste sæson mulighed for at sælge billetter til siddepladser på både nord- og sydsiden af stadion. CJ A/S i Erritsø får travlt med at bygge hen over efterår og vinter. Tegning: FC Fredericia
Fire var indbudt, men kun to bød på opgaven om at etablere ny tribune på Monjasa Park. CJ A/S sikrede sig opgaven og var fire mio. kroner billigere end nummer to. Tribune, toiletter og lagerbygning skal stå klar om otte måneder.
Annonce

Fredericia: Der var ikke meget at være i tvivl om, da tilbuddene om at opføre en ny tribune på Monjasa Park blev åbnet. CJ A/S i Erritsø tilbød at udføre opgaven for 14,5 mio. kroner. Næste bud lød på 18,7 mio. kroner.

Fredericia Kommune havde vurderet, at opgaven ville beløbe sig til 16 mio. kroner, så de to bud lagde sig lige på begge sider af det forventede. Fredericia Dagblad har fået aktindsigt i udbudsmaterialet og licitationsresultatet.

CJ A/S skal i gang med opgaven snarest muligt for at blive klar senest 15. marts 2021.

Opgaven blev sendt i udbud som totalentreprise med deltagelse af fire indbudte entreprenørteams den 18. maj, og entreprisekontrakten blev indgået 29. juni. I sidste uge kunne Fredericia Kommune melde ud, at opgaven gik til CJ A/S.


Bygherren forventer at få et anlæg og en tilbygning, der arkitektonisk fremstår helstøbt med fint udført håndværk og med velgennemtænkte løsninger.

Udbudsbeskrivelse ny tribune nord


To af de indbudte entreprenører undlod at byde på opgaven, som dermed blev afgjort mellem CJ A/S og entreprenørfirmaet KG Hansen som interesserede.

Byggeriet omfatter projektering og opførelse af ny langside tribune med ca. 1600  siddepladser og ca. 400 ståpladser, overdækning samt to salgs-, lager- og toiletbygninger på stadionanlæggets nordside.

Anlægget skal matche den eksisterende tribune på sydsiden i materialer. Med i udbuddet er ombygning af den eksisterende tv-platform ved sydtribunen, ligesom der skal etableres en platform på nordsiden.

Sikkerhedsmæssigt skal der på den nye tribune sættes stålhegn op til at adskille hjemme- og udepublikum. Hegnet skal være 1,2 meter højt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Vejle

Stort rykind på musicalskolen i Vejle

Annonce