Annonce
Billund

Fire søskende tager til Vestre Skoles jubilæum: Søster tager turen fra Californien

De fire søskende skal med til jubilæumsfest på Vestre Skole - og Helle tager endda hele turen fra Long Beach i Californien for at være med i weekenden. Foto: Privat
Tonni Juul Poulsen fra Grindsted og hans tre søskende er klar til genforening - både med hinanden og med alle dem, de voksede op med fra deres år i Folkeskolen.

Grindsted: Det er altid sjovt at vende tilbage i tiden. Til venskaberne, rollerne, der var, de sjove stunder, og klassen man gik i - klassen, der ikke kunne undgå at forme ens første år.

Sådan har 45-årige Tonni Juul Poulsen det med gamle klassefester og reunions, og han glæder sig til endnu en af slagsen, når Vestre Skole i weekenden fejrer 50 års jubilæum. Hans tre søskende er også blandt deltagerne, når der skal være fest i Magion - heriblandt hans søster, der bor i Long Beach i Californien. Hun vender næsen hjemad for en weekendstund.

- Hun rejser hjem med festen som hovedformål, lyder det fra Tonni Juul Poulsen - så hun lander fredag og er afsted igen mandag.

- Jeg tror, vi har det på samme måde. At det er sjovt at gense folk, og som regel falder man også tilbage i de roller, som man havde dengang, siger Tonni Juul Poulsen, der også har to brødre i Grindsted, der skal med.

Familien Juul Poulsen

De fire søskende, Tonni, 45, Henrik, 48, Torben, 50, og Helle, 52, er klar til fest, når Vestre Skole fejrer sit 50 års jubilæum i den kommende weekend.

Fredag er der fest for elever og forældre på skolen, mens der lørdag er reception for offentligheden, gamle elever og personale. Lørdag aften er der fest i Magion med 710 deltagere.

14 fra klassen

Tonni Juul Poulsen ved, at der er tilmeldt over 14 - altså over halvdelen af den klasse, han gik i og gik ud af i 1989.

I dag er han 45 år og daglig leder af Danhostel i Grindsted. Han bor i Vestbyen, og hans tre sønner går - som han - på Vestre Skole.

- Det ville være forkert for mig at sende mine børn andre steder hen. Det er vores skole, og der er lærere på skolen, som jeg også havde. Jeg tror, vi har valgt, som vi har, fordi det er en skole, der generelt fungerer rimeligt, siger Tonni Juul Poulsen, der gerne vil være med til at fejre jubilæet.

- Det var her, vi blev støbt med hinanden, og hvor vi blev til dem, vi er, siger Tonni Juul Poulsen.

Gamle bekendtskaber

Han glæder sig til at tale med de gamle bekendtskaber.

- Det er egentlig noget, der sagtens kunne foregå på en restaurant mellem os, men nu hvor skolen gør så meget ud af det, er det oplagt, siger Tonni Juul Poulsen, der - selvom han bor i byen - kun har et overfladisk kendskab til dem, han gik i skole med i dag.

- Det begrænser sig til Facebook, hvor man skriver lidt, liker og følger hinanden. Det er noget andet at stå ansigt til ansigt og hører, hvad der er sket med hinanden med børn og job, siger Tonni Juul Poulsen.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

112 For abonnenter

Med på lastbil-razzia: Dækkede massivt overlæs med gummiklods og cykelslange - to uger efter alvorlig ulykke

Annonce