Annoncørbetalt indhold

Fire ting du måske ikke vidste om Vejle Boldklub

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vejle Boldklub – eller også bare kendt som VB – er byens hold.

Som vejlenser er det ikke sikkert, at du ser alle holdets kampe på stadion, men du ved helt sikkert, at klubben eksisterer, og at de har været en del af topfodbolden i landet i mange år.

Annonce

Gennem tiden har rigtig mange dygtige spillere tørnet ud for Vejle Boldklub. Blandt de mest scorende spillere er det bl.a. værd at fremhæve Bent Sørensen, Karsten Lund, Poul Mejer, Allan Simonsen og Willy Hansen. Måske kender du et par stykker af disse tidligere profiler.

I denne artikel skal det dog ikke handle om tidligere profiler. Vi dykker i stedet ned i nogle andre spændende facts om Vejle Boldklub.

#1 Du kan oddse på alle holdets kampe

Vejle Boldklub hører til blandt de bedste danske fodboldhold, og derfor overrasker det dig måske ikke, at det er muligt at oddse på alle holdets kampe. Det kan du f.eks. gøre online, hvor du også kan indløse en Unibet bonuskode, hvis du ønsker det.

Det er ikke kun muligt at oddse på holdets kampresultater. Du kan også oddse på, hvem der bliver topscorer i en given kamp, hvor mange gule og røde kort der bliver delt ud i løbet af kampen og meget mere.

#2 Klubben har eksisteret i mere end 130 år

Vejle Boldklub er en fodboldklub med rigtig mange år på bagen. Faktisk har klubben eksisteret siden 1891, hvilket betyder, at Vejle Boldklub er ved at være en gammel kending på over 130 år.

Det gør faktisk klubben til en af de absolut ældste i landet. Af andre gamle fodboldklubber kan der nævnes Viborg FF og Hobro IK. I den modsatte grøft har vi bl.a. FCM og FCN, der er markant yngre.

I hvor mange af de +130 år har du fulgt Vejle Boldklub?

#3 Holdets stadion byder på over 11.000 tilskuerpladser

Holdets stadion, der ligger smukt placeret i Nørreskoven, har plads til over 11.000 tilskuere. Vejle Stadion er hverken det største eller mindste fodboldstadion i landet, men det er uden tvivl et af de stadions, der byder på det bedste udsyn til banen.

Har du endnu til gode at besøge Vejle Stadion, så overvej, om det ikke er snart er på tide. Når sæsonen er i gang, så bliver der spillet fodbold på stadion hver anden weekend.

#4 Holdet skal spille i NordicBet Liga i 2022/2023

I sæsonen 2021/2022 spillede Vejle Boldklub i 3F Superliga, men desværre endte Vejle Boldklub under nedrykningsstregen, hvilket betyder, at holdet skal en tur ned i NordicBet Liga – landets anden bedste fodboldrække.

I sæsonen 2022/2023 kommer Vejle Boldklub derfor til at spille mod hold som HB Køge, Fremad Amager, FC Fredericia og mange flere.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.