Annonce
Egtved

Firehøje IF og Vandel Idrætshal fejrer 40 års jubilæum med halbal

Firehøje IF holder til både i Nørup Hallen og i Vandel Idrætshal, og det var derfor nærliggende at fejre jubilæet i hallen i Vandel, som også fylder 40 år dette forår. Arkivfoto: Mette Mørk

Idrætsforeningen og hallen i Vandel håber at se op til 400 mennesker til den store jubilæumsfest 5. maj.

Vandel: Fredag 11. maj er det præcist 40 år siden, at Firehøje IF blev dannet, og det fejrer foreningen ved at holde en stor fest lørdag 5. maj. Festen skal foregå i Vandel Idrætshal, fordi hallen også kan fejre sit 40 års jubilæum omtrent samtidig.

Det fortæller Helge Ramsing, der er formand for bestyrelsen i Firehøje IF.

- Vi fejrer det sammen med et ordentligt brag af en fest, det bliver faktisk et helt halbal med mad og musik og det hele, siger formanden.

Maden står cateringfirmaet Lucullus for, mens musikken leveres af Brødrene Berg, der spiller kendte numre af blandt andre Beatles, Rolling Stones, Bruce Springsteen, Kim Larsen og Poul Krebs. Senere kommer dj Michael Kyed fra VLR og spiller yderligere op til dans.

- Vi håber at kunne samle mellem 350 og 400 gæster, siger Helge Ramsing.

Annonce

Stor lokal opbakning

En gæsteliste i den størrelsesorden lyder ikke urealistisk, når man tager i betragtning, at Firehøje IF har 1360 medlemmer fordelt på et væld af forskellige sportsgrene såsom fodbold, gymnastik og volleyball.

Det var ikke muligt uden de mange frivillige, som gør en indsats for foreningen, både i de forskellige afdelingers bestyrelser og i hverdagen.

- Vi har en rigtig god lokal opbakning. Vi har 10 forskellige afdelinger, hvor der i hvert fald sidder fire mand i hver bestyrelse, og så er der også alle trænerne og hjælperne, siger Helge Ramsing.

Billetter til festen kan købes frem til 26. april hos brugsen eller i hallen i Vandel og Nørup samt hos Roadhouse i Vandel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Grædefærdige sportsfiskere: Affugtere og varmekanoner havde lige tørret klubhuset - men så kom vandet igen

Annonce