Annonce
Hedensted

Firkløver samler ind til Knæk Cancer: Nu har de fået TV2 som makker

- Partnerskabsaftalen betyder, at vi får TV2 med på sidelinjen. Vi regner med, at vi får dem rendende i hælene, siger Tina Bruun, der her ses med Thrine Nørgaard. Også Karsten Glyngø og Alexander Mateev er drivkræfter i Juelsminde Knækker Cancer. Arkivfoto
Juelsminde Knækker Cancer har indgået et samarbejde med TV2 og Kræftens Bekæmpelse.

Juelsminde: Der er mere end tre måneder til, at Knæk Cancer indtager sendefladen på TV2, men lokale ildsjæle er allerede i fuld gang med at sikre støtteshowet et stort beløb fra Juelsminde.

Juni bød på loppemarked på Hellebjerg Idrætsefterskole og visninger af fodboldlandskampe på storskærm på Storstranden.

Flere arrangementer er planlagt, og nu kan de frivillige bag Juelsminde Knækker Cancer, som det lokale initiativ hedder, også annoncere indgåelsen af en partnerskabsaftale med TV2 og Kræftens Bekæmpelse.

Aftalen betyder, at TV2 vil følge med i den lokale indsamling og bringe indslag om den på selve gallaaftenen for Knæk Cancer eller i ugen op til. Kun fire initiativer er udvalgt til dette.

- Vi synes, det er lidt et scoop og et stort skulderklap, siger Tina Bruun.

Annonce

Alle kan være med. Det er ”mange bække små”, vi arbejder ud fra. Det handler om at vise, hvad vi kan som by.

Alexander Mateev.

Stor succes i 2018

Tina Bruun udgør sammen med Thrine Nørgaard, Karsten Glyngø og Alexander Mateev frivilliggruppen bag Juelsminde Knækker Cancer.

Sidste år skaffede gruppen landsindsamlingen 310.000 kroner via en gallaften og auktion. Den store opbakning tændte gnisten til at lægge endnu flere kræfter i indsamlingsarbejdet frem mod dette års støtteshow.

- Når vi kan se, at det batter, og Juelsminde stepper up, så giver det energi, siger Alexander Mateev.

Sælger pins og mærker

Et af de nye tiltag er Juelsminde Knækker Cancers egne pins og klistermærker.

De er netop kommet ud i butikker i Juelsminde og sælges blandet andet også fra Hotel Juelsminde Strand og i forbindelse med Palsgaard Sommerspil.

Pinsene koster 30 kroner stykket, og overskuddet går til Knæk Cancer 2019.

- Det er en måde at signalere, at ”det her støtter jeg”. Vi har lavet dem, så de også kan bruges som manchetknapper, siger Tina Bruun.

Knæk Cancer

  • Juelsminde Knækker Cancer er et lokalt initiativ, der sigter mod at samle 1 mio. kr. ind til Knæk Cancer 2019.
  • Knæk Cancer er et stort årligt indsamlingsshow, som TV 2 og Kræftens Bekæmpelse laver sammen i uge 43.
  • Showet skal samle danskerne i kampen mod kræft og sikre penge til forskning og hjælp til kræftramte.
  • Under Knæk Cancer 2018 blev der indsamlet 141 mio. kr.

Alle kan være med

Blandt de kommende arrangementer er en aftentur i Palsgaard Slotspark med Birger Brix som rundviser og et såkaldt Light Run i forbindelse med open by night. Der holdes også foredrag.

Juelsminde Knækker Cancer vil engagere så mange som muligt i indsamlingen og hører gerne fra firmaer, klubber såvel som privatpersoner, der vil lave loppemarked, en indsamling eller på en anden måde støtte sagen.

- Alle kan være med. Det er ”mange bække små”, vi arbejder ud fra. Det handler om at vise, hvad vi kan som by, siger Alexander Mateev.

Juelsminde Knækker Cancer kulminerer i en folkefest fredag 25. oktober. Dagen efter gentages gallafesten på Hotel Juelsminde Strand, hvorfra de frivillige håber at kunne ringe ind til Knæk Cancer med et endnu større beløb end i 2018.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

Længe ventet rapport er landet: Motorvej øst om Billund giver bedst aflastning for E45

Annonce