Annonce
Børkop

Firma fik mere plads - med moderne skurvogn

Carsten Filsø, der er direktør for Baron, står her i det nye mødelokale. Der egentligt er en skurvogn. Privatfoto
Hos Baron A/S på Industrivej er der så meget gang i forretningen, at man fik pladsmangel. Men en moderne skurvogn løste det problem.
Annonce
Annonce

Med plads til ti

Baron A/S havde nemlig et krav på et møde- og udstillingslokale med plads til 10 personer. Løsningen blev en såkaldt model KT1, som tilbyder 30 kvadratmeter fordelt på et enkelt rum. Og dermed blev pladsmangel til plads nok.

- Alternativt skal vi ud og finde nye lokaler på den lange bane, og det var vi også så småt i gang med inden corona-krisen. De planer er lige nu sat i bero, og med den lejede skurvogn har vi løst alle vores akutte pladsbehov. Vi er helt klart godt tilfredse med løsningen, siger Carsten Filsø fra Baron A/S.

Børkop: Normalt forbindes ordet skurvogn mest med et sted, hvor håndværkere kan spise deres madpakke.

Men hos firmaet Baron A/S i Børkop blev en skurvogn løsningen på pladsmangel, for firmaet har travlt i disse tider, så pladsen blev trang. Også for trang.

- Al tilgængelig plads er der lagt beslag på. Som følge af vores udvikling har vi ansat flere medarbejdere, og jo flere medarbejdere vi har ansat, desto mere plads har vi stille og roligt inddraget til arbejdspladser. I den udvikling har vi mistet vores normale møde- og udstillingslokale, og det skulle vi have erstattet, siger Carsten Filsø i en pressemeddelelse.

Han er direktør for Baron A/S.

Carsten Filsø forklarer videre, at han blev sat i forbindelse med Ajos A/S, der netop udlejer moderne skurvogne, og kort tid derefter stod de nye møde- og udstillingsfaciliteter klar i form af en lejet skurvogn. Og der er ikke tale om en helt almindelig en af slagsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
USA

Indsættelsesceremonien er slut: Joe Biden tweeter for første gang som præsident

Annonce