Annonce
Trekantområdet

Firmafabrikken har udsolgt og udvider med fem nye kontorer

- Vi har heldigvis fået meget positiv respons på indretningen og den måde vi angriber det hele på, siger Tino Jørgensen, der står bag Firmafabrikken på Olgas Alle sammen med Søren Ravn. Foto: Henrik Kruse
Stor interesse for at leje et kontor i kontorfællesskabet Firmafabrikken betyder, at virksomheden nu udvider.

Kolding: I foråret 2017 slog Firmafabrikken dørene op til kontorfællesskabet, og to år efter bliver ”fabrikken” nu udvidet. De ti kontorlokaler bliver udvidet med fem kontorlokaler.

- Vi har heldigvis fået meget positiv respons på indretningen og den måde vi angriber det hele på, siger Tino Jørgensen, der står bag Firmafabrikken på Olgas Alle sammen med Søren Ravn, der er direktør i metalvirksomheden Sjølund Group.

- Vi har oplevet en god efterspørgsel, og det seneste stykke tid har vi ikke kunne få flere ind, og så tænkte jeg, at vi skulle udvide. Vi er ramt af en slags sneboldseffekt, siger Tino Jørgensen.

Kontorfællesskabet går efter både iværksættere og etablerede virksomheder, der har lyst til at være en del af et erhvervsmiljø og nogle at spise frokost sammen med.

- Der er jo flere kontorfællesskaber i Kolding, og vi gør det på hver vores måde. Men der er heldigvis mange, der vælger os. Nogle vil måske hellere være i midtbyen for eksempel. Vi har alle noget særligt, siger Tino Jørgensen.

Annonce
- Vi har oplevet en god efterspørgsel, og det seneste stykke tid har vi ikke kunne få flere ind, og så tænkte jeg, at vi skulle udvide. Vi er ramt af en slags sneboldseffekt.

Tino Jørgensen, medejer af Firmafabrikken

Ild i øjnene

Sidste år blev der på landsplan registreret 47.123 nye virksomheder. Det viser tal fra Iværksætterundersøgelsen 2018, som Dinero netop har udgivet. Undersøgelsen viser, at der i 2018 blev registreret 694 nye virksomheder i Kolding Kommune. Det svarer til 12,5 nye virksomheder per 1.000 indbyggere mellem 18 og 64 år. På landsplan er antallet 13,4 per 1.000 indbyggere i aldersgruppen.

- Trenden er, at mange iværksættere efterspørger en social del, og det går jo godt for mange iværksættere. Når vi driver sådan et hus, så skal vi også have ild i øjnene og kunne se mulighederne. Vi skulle gerne kunne smitte med vores energi, der er også medvirkende til, at vi udvider, siger Tino Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce