Annonce
Ikast-Brande

Firmafodbold fastholdes i november

Også i år vil firmafodbold-mesterskaberne finde sted i november - nærmere betegnet den 5. november. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Brande: Lørdag 6. november dystede 53 hold fordelt på tre rækker om Brande-mesterskaberne i firmafodbold i Brande Hallerne. Tidligere er mesterskaberne, som er blevet afviklet hvert eneste år siden 1974, blevet afholdt i starten af året, men sidste år umuliggjorde de daværende corona-restriktioner den model.

Efter at have haft flere forskellige alternativer i spil – blandt andet var det på et tidspunkt på tale at afvikle turneringen udendørs – endte arrangørerne, Brande Old Boys, i stedet med at afvikle firmafodbold-mesterskaberne den første lørdag i november.

Sådan bliver det også i år, selvom det har været på tale at fremrykke afviklingen til det velkendte tidspunkt sidst i februar. Planer den nuværende udvikling i smittetallene har sat en effektiv stopper for.

Annonce

- Realistisk set kan vi ikke afholde stævnet den sidste lørdag i februar, konstaterer Torben K. Jakobsen på vegne af BOB’s firmafodbold-udvalg. Dermed ligger det fast, at firmafodbold-mesterskaberne årgang 2022 afvikles lørdag 5. november.

Udvalget har til gengæld allerede har booket de tre Brande-haller til afholdelse af firmafodbold-mesterskaberne 2023 lørdag 25. februar næste år - selvfølgelig under den forudsætning, at der ikke også næste vinter dukker flere nye corona-varianter og medfølgende restriktioner op, understreger han.

Annonce
Egtved For abonnenter

'Vi føler os ført bag lyset': Styregruppe har meldt sin exit fra Tour de France-planlægning

Danmark

Fredagens coronatal: Sætter rekord med 53.655 smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle Boldklub

VB får kæmpe bøde og går efter hybridgræs helt til kanten: Det er ikke småpenge, kommunen må finde ekstra til banen

VEJLE For abonnenter

Hun lukker sin forretning efter 40 år: Nu siger Betzy farvel til arbejdslivet

Hedensted

Er der for lidt plads i skraldespanden? Nu kan du også aflevere de her produkter på genbrugsstationen

Debat

Styregruppen for tryghed, ro og sikkerhed i Sandvad og omegn svarer på kritik i VAF: Vi kæmper ikke imod asylansøgere, men imod Udlændingestyrelsen

Hver fjerde landmand kan forsvinde: - Det vil være hul i hovedet for klimaet

Vejle

Stormvejret kan betyde oversvømmelser i Vejle: Sommerhusejere får særvarsel - det dige, der skulle sikre deres huse, er forsinket

Erhverv For abonnenter

Se video: Storbrand i Fredericia rammer hårdt i Vejle - 'Vi er sendt tilbage til start, men vi tager fat straks'

Jesper Buch kalder sagen grotesk: - Åndssvage iværksætter-regler bremsede min datters virksomhed

Erhverv

Skat og politi besøgte syv virksomheder under razzia i Vejle: Seks af virksomhederne skal kigges efter i sømmene

Topnazistens lillebror reddede mange fra de tyske kz-lejre: Men helten Albert endte selv som udstødt og glemt - fordi han hed Göring

Børkop

Stort idrætscenter har ansat en centerleder, der er kender af det lokale foreningsliv og italienske vine

VEJLE For abonnenter

'Sandvad er ved at grave sin egen grav': Det var ikke Udlændingestyrelsen, der opfordrede de vrede borgere til at droppe demonstrationerne - men hvem var det så?

Alarm 112

Stormens første ofre: En bokser er knockoutet og et væltet træ spærrer Hærvejen

Annonce