Annonce
Fredericia

Fitness World-familie vil holde biler i form - bygger ny stor vaskehal i Fredericia

Sådan ser Wash Worlds fuldautomatiske bilvaskeanlæg ud. De skyder op mange steder i landet. Også i Fredericia, hvor tre haller efter planen står klar til sommer på Strevelinsvej i Erritsø: PR-foto: Wash World

Fitness World-familien sælger medlemskab til træningscentre over hele landet. Men det kan man også, når bilen skal gøres ren. Kompleks på vej på Strevelinsvej.

Fredericia: Den 13. juni åbner selskabet Wash World tre bilvaskehaller på Strevelinsvej i Erritsø.

Det er familien Rossing, der står bag Fitness World, som etablerer Wash World nummer 28 i Danmark.

Princippet er det samme som i de kondicentre, der har gjort familien Rossing rig: Man køber som udgangspunkt medlemskab og kan så gøre sin bil ren på alle Wash World-stationer herhjemme. I ubegrænset omfang - alt efter kategorien af medlemskab. Eller med enkeltstående betalinger. Vask kan også bestilles og betales på forhånd over nettet.

Annonce

Nabo bliver også til biler

Ved siden af den nye vaskehal på Strevelinsvej opføres en ny ladestation til elbiler.

Som tidligere omtalt i Fredericia Dagblad vil firmaet Clever og den tyske energikoncern E. ON med 10 mio. EU-kroner i ryggen etablere 200 nye såkaldte ultra-fast charging-steder i Europa.

Otte af dem skal ligge i Danmark. Stationen i Erritsø bliver den første herhjemme og åbner til sommer.

Ligesom den kommende Wash World ligger Clever-stationen på jord udlejet af et privat selskab ejet af direktøren for ejendomsfirmaet bag Rema 1000, Reitan Ejendomsudvikling A/S, Jan Poulsen.

Også åbnet i Middelfart

- Vi indretter tre vaskehaller side om side på Strevelinsvej, oplyser salgs- og marketingschefen i Wash World, Anders Rossing, til Fredericia Dagblad:

- Anlægget er ubemandet, men fjernstyret og overvåget, og kapaciteten kan nå op på 600 biler om dagen.

Wash World blev født i 2013 med Fitness World-skaber, Henrik Rossing, som medstifter.

De 28 Wash World-stationer vil have alt 60 vaskehaller, man kan køre igennem. For nylig åbnede to vaskehaller i Middelfart, men i Fredericia kommer der altså en mere. Ikke mindst på grund af den megen trafik på handelspladsen ved Strevelinsvej og områdets generelle, centrale placering som travlt trafikknudepunkt ved indfaldsveje og motorveje.

Wash World planlægger flere åbninger. Særligt i Jylland.

Lejer grund af Rema-mand

At selskabet stadig er i en etableringsfase med store investeringer, kan man se af det seneste offentliggjorte regnskab.

Det viser ifølge Fyens Stiftstidende, at Wash World kom ud af 2016 med et underskud før skat på 1,1 millioner kroner. Efter skat 861.000 kroner.

Wash World lejer sig ind på jord, som Jan Poulsen, som er administrerende direktør for ejendomsfirmaet bag Rema 1000 - Reitan Ejendomsudvikling A/S, ejer i et personligt selskab.

Han er manden bag hele udstykningen af det store og travle handelsområde ved Strevelinsvej, hvor der i dag findes både fastfoodrestauranter, en række dagligvarebutikker og benzintank.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Både fagbevægelsen og arbejdsgiverne anbefaler at udbetale indefrosne feriepenge under coronakrisen

Vejle For abonnenter

Dengang blev skilsmissebørn sendt på børnehjem: Anne Marie levede hele sin barndom på Brummersvej

Annonce