Annonce
Ikast-Brande

Fitnesscenter kom på plads på Ørnevej

Henning Berg i sit nyindrettede fitnesscenter på Ørnevej. Tidligere lå centret i den gamle Nama-fabrik på Spættevej. Foto: Peter Hald

Nørre Snede Fitness fandt nye lokaler som erstatning for Nama-fabrikken.

Annonce

Nr. Snede: Fitnesscentret Nørre Snede Fitness er nu kommet godt i gang i centrets nye lokaler på Ørnevej 18 i Nørre Snede - det tidligere Nørre Snede Bogtrykkeri.

Tidligere holdt Nørre Snede Fitness til i den gamle Nama-fabrik på Spættevej, men fabriksbygningerne er revet ned for at give plads til nye boliger.

Indehaveren af Nørre Snede Fitness, Henning Berg, skulle derfor finde en ny adresse til sit fitnesscenter, og det blev så Ørnevej 18.

Kunderne har fundet vej til Ørnevej, og fitnesscentret er blevet forsynet med en væld af forskellige motionsmaskiner. Der er dog stadig et par detaljer, der skal på plads. Således kommer der et døråbne-system med en elektronisk "brik", og der skal også opstilles en computer i entreen.

Desuden skal Henning Berg have erstattet skiltet udenfor (hvor der stadig står Nørre Snede Bogtrykkeri) med et skilt med fitnesscentrets navn. Centret har fået sin hjemmeside i luften - den har adressen http://www.nsfitness.dk

- Vi tager det bid for bid, siger Henning Berg, der har haft travlt med at indrette centret. Ny maling og tapet, gulvbelægning og ikke mindst installation af de mange motionsmaskiner har fyldt godt i kalenderen, men nu kører det, og der bliver motioneret på livet løs i det tidligere trykkeri.

Hening Berg etablerede Nørre Snede Fitness i 2017. Han er selvfølgelig selv en entusiastisk motionist. Foto: Peter Hald
Annonce

Tilfreds med bygningerne

- Jeg er tilfreds med bygningerne her - faktisk er jeg blevet lidt overrasket over, hvor god plads der er, siger Henning Berg, der også kan glæde sig over, at han og kæresten Susanne Hjerrild har privatbolig lige ved siden af.

Fitnesscentret er i to plan. I stueetagen finder man motionsmaskinerne såsom løbebånd, motionscykler og "trampe-maskiner" og flere andre, mens kælderen er indrettet til vægt-træning med håndvægte.

- Der har været en fantastisk tilslutning. Antallet af medlemmer er en "fabrikshemmelighed", men jeg kan sige, at det er "plus 100", fortæller Henning Berg.

Ud over at drive fitnesscentret har Henning Berg også et andet arbejde - nemlig som altmuligmand hos Give Stålspær.

I centrets kælder er der vægt-træning. Gulvet er blevet forsynet med tykke gummimåtter, så skulle man tabe en håndvægt , er det ikke den store katastrofe. Foto: Peter Hald
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce