Annonce
Alarm 112

Fjerde mistænkte for dødeligt overfald i Horsens er fængslet

I sidste uge blev en 20-årig mand erklæret klinisk død efter brutalt overfald. Fire mænd er fængslet i sagen.

I knap en uge har politiet ledt efter en fjerde mistænkt i en sag fra Horsens, hvor en 20-årig mand blev udsat for et groft overfald og efterfølgende erklæret klinisk død.

Søndag lykkedes det så Sydøstjyllands Politi at få fat i den 24-årige mistænkte fra Vejle. Han er mandag blevet fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Horsens.

Her er han blevet varetægtsfængslet frem til 9. juni, så hans fængsling følger de andre mistænkte i sagen, skriver Horsens Folkeblad på sin hjemmeside. Manden nægter sig skyldig.

I forvejen sidder tre andre mænd varetægtsfængslet i sagen.

Det var tirsdag i sidste uge, at en 20-årig mand blev overfaldet. Ifølge politiet blev han om eftermiddagen overfaldet i Sølvgade i Horsens.

Efter først at være blevet udsat for grov vold, blev han smidt ind i bagagerummet på en BMW. Bilen forulykkede senere på Nørretorv i byen.

Politiet fandt manden livløs, da betjente nåede frem til torvet efter uheldet.

Den 20-årige mand blev efter overfaldet erklæret klinisk død. Det betyder, at han ikke er afgået ved døden i straffelovens forstand - hans hjerte slår endnu - men hans tilstand er kritisk. Han holdes nu i live i en respirator.

De tre andre fængslede i sagen er alle mænd fra Vejle. To af dem er 21 år, mens den tredje er 29 år. De har alle nægtet sig skyldige i overfald og frihedsberøvelse.

Også en 28-årig kvinde blev anholdt umiddelbart efter overfaldet.

Ifølge politiet sad hun bag rattet i en bil, som samlede de sigtede mænd op efter uheldet på torvet. Hun blev dog løsladt onsdag efter et grundlovsforhør, men er forsat sigtet.

De tidligere grundlovsforhør i sagen er blevet holdt for lukkede døre. Det betyder, at kun sigtelsen er kendt for offentligheden.

De sigtede mænds udlægninger, hvis de har valgt at forklare sig i retten, er derfor ikke oplyst. Det er heller ikke beviser, som politiet mener at have imod dem.

Også ved mandagens retsmøde blev dørene lukket.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle For abonnenter

Stadsarkitekten afviser kritikken af vandkunsten ved Vejle Rådhus: 'Det fungerer både til hverdag og fest'

Annonce