Annonce
Børkop

Fjernvarme ændrer en snart 50-årig tradition

Keld Sørensen fra Gauerslund Fjernvarme i Børkop. Arkivfoto.

For første gang i Gauerslund Fjernvarmes historie indkaldes ikke til generalforsamling via et brev.

Børkop: I over 50 år har Gauerslund Fjernvarme leveret varme til forbrugerne i Børkop, Brejning og Gårslev.

Og i næsten alle årene er forbrugerne blevet indkaldt til generalforsamling på den samme måde, nemlig via et brev med et indhold af indkaldelse og årsregnskab.

Men nu er den tradition slut.

- Vi lever i en digital tidsalder, og derfor har vi valgt at indkalde via vores hjemmeside samt med annoncer i Trekantens Folkeblad, forklarer Keld Sørensen, der er driftsleder hos Gauerslund Fjernvarme.

Han forklarer videre, at hvis man gerne vil have indkaldelsen og årsregnskabet på en anden måde, så kom forbi på Gauerslund Fjernvarmes adresse på Industrivej eller ring, og så findes der en løsning på det.

Annonce

Stadig kapacitet

Selve generalforsamlingen finder sted onsdag den 27. september på Børkop Vandmølle.

Og man skal ikke forvente, at der venter de store nyheder. Tingene kører efter planen, også selvom der hele tiden kommer nye forbrugere til. Børkop vokser, og det mærkes også hos fjernvarmeselskabet.

- Vi kan sagtens følge med, og vi har kapacitet til det. Men det er klart, at hvis Børkop bliver ved med at vokse så meget, så skal vi også udvide en dag, men der er vi altså slet ikke endnu, siger Keld Sørensen.

En nyhed er dog, at den varme, der kommer i radiatorene i forbrugernes hjem nu, er skabt ved CO2-neutral biobrændsel. Det er Tvis, som leverer varme til Gauerslund Fjernvarme, der er gået over til biobrændsel.

Generalforsamlingen har start klokken 19.30 den 27. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Henriette Zobel er død 

Annonce