Annonce
Alarm 112

Flækket læbe, høj musik og knust rude - Hektisk halv time for politiet lørdag aften

Bræddehytten lukkede kl. 23 som reglerne foreskriver, men lige efter kl. 23.01 og lige uden for i Danmarksgade kom to mænd op at skændes, og det kostede den ældste en flækket læbe. Arkivfoto: Klaus Madsen

Fredericia: Politiet fik en særdeles travl halv time lørdag aften i Fredericia. Efter en rolig dag rullede anmeldelserne in fra kl. 22.45 til 23.07. Her fik politiet anmeldelser om høj musik, indbrud og vold.

Mest alvorlig var en voldssag fra Danmarksgade kl. 23.01, hvor en 47-årig mand blev slået med knytnæve. Ud for værtshuset Bræddehytten var han kommet op at diskutere med en 33-årig mand, og det endte i et håndgemæng, der kostede den 47-årige en flækket læbe og den 33-årige en sigtelse for vold.

- Det fremgår ikke, hvad de var i diskussion over, men jeg formoder, at de lige havde forladt værtshuset, som skal lukke kl. 23. Den sidste genstand skal skænkes kl. 22, siger vagtchef Hans Hoffensetz fra Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Kort efter kl. 23.07 blev patruljen kaldt Lyng, hvor der blev klaget over høj musik fra området ved fritidscentret på Højmosen. På grund af travlhed var patruljen først fremme en time senere, og da var der blevet slukket.

Kl. 22.45 lød der anmeldelse om indbrud fra en villa på Lunddalvej, men det viste sig, at indbruddet alene handlede om, at beboerne havde glemt at lukke en havedør. Ingen tyve havde været på spil, konstaterer vagtchefen.

Og det var heller ikke et indbrud, da der indløb alarm kl. 22.53 fra Valmuevej. Beboere havde set en rude blive smadret til en af lejlighederne.

- Da vi kom frem, viste det sig, at det var lejlighedens beboer, som selv havde knust køkkenvinduet. Han var kommet hjem og var træt. Han havde glemt nøglen og ville ind, så derfor slog han ruden ind, forklarer Hans Hoffensetz.


Da vi kom frem, viste det sig, at det var lejlighedens beboer, som selv havde knust køkkenvinduet. Han var kommet hjem og var træt. Han havde glemt nøglen og ville ind, så derfor slog han ruden ind,

Vagtchef Hans Hoffensetz
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

NPV satser på byggestart inden nytår: Posthusgrunden skal bebygges fra 'den billige ende'

Kultur

Kæmpe overraskelse: Se Danmarks bedste pressefotos

Annonce