Annonce
Navne

Flemming har haft en finger med i Fjordenhus og spændende ny restaurant

Flemming Hoff Jakobsen har i denne måned været ansat 25 år hos Hundsbæk & Henriksen A/S. Privatfoto

Vejle: Direktør og partner Flemming Hoff Jakobsen kan torsdag 13. februar fejre sit 25 års jubilæum hos Hundsbæk & Henriksen A/S.

Flemming, som oprindeligt er uddannet bygningssmed og bygningsingeniør, kom til firmet i 1995 som konstruktionsingeniør på kontoret, som dengang havde til huse på Gundhilds Plads i Vejle. Siden flyttede firmaet til Vejle Stadion for at få mere plads. Undervejs har Flemming Hoff Jakobsen arbejdet i stort set alle funktioner fra projekterende til projektleder, byggeleder og afdelingsleder, og nu direktionsmedlem og partner siden 2009.

Som fast rådgiver for større industrikunder har Flemming opbygget stor ekspertise inden for alle byggeriets faser, og han har stået i spidsen for en række store projekter i både offentligt og privat byggeri. Som innovativ ingeniør har han engageret sig i forskningsprojekter og udviklingsnetværk og bl.a. tilegnet sig specialkompetencer inden for lavenergi, passivhuse og grundvandsbaserede køleanlæg.

Han har desuden været fast rådgiver for en række prominente kunder – senest som bygherrerepræsentant på Kirk Kapitals Fjordenhus og Restaurant Lyst i Vejle, som er designet af Studio Olafur Eliasson. Fritiden bruges på familie, sejlsport, netværkscykling, ski og hans passion for restaurering af veteranknallerter.

Dagen fejres internt i Hundsbæk og Henriksen med kollegaer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce