Annonce
Alarm 112

Flere anmeldelser af musikgener: Fuld volumen, når festen rykker hjem i privaten efter lukketid

Sydøstjyllands Politi har siden genåbningen af bylivet oplevet flere anmeldelser af høj musik til gene, når bar- og cafégæster rykker festen hjem i privaten. Natten til lørdag var den gal igen. Genrefoto: Johan Gadegaard

Vejle: Indtil videre har genåbningen af bar- og restaurationslivet - og de mange mennesker, der den sidste uge er flokkedes omkring cafébordene - ikke kastet tilsvarende flere gadespektakler af sig.

Tværtimod har Patruljecenter Midt i højere grad end normalt haft travlt med at rykke ud på anmeldelser af musikgener med afsæt i lidt for heftige efterfester i privaten.

Den tendens skulle vise sig at fortsætte fredag aften, hvor Sydøstjyllands Politi havde travlt med at lyddæmpe og stemningsregulere på flere forskellige adresser i byen.

Annonce

Første gang kort efter midnat på Engumvej, der var blevet skruet nok på højtaleren til, at lydniveauet generede naboerne. Ved politiets ankomst på adressen, en time efter anmeldelsen , var energiniveauet imidlertid et andet - og musikken slukket.

Ved ét-tiden lørdag nat var en patrulje forbi en mindre fest på Boulevarden, hvor det lige såvel som volumen på musikken, var en række vidtåbne vinduer, der var skyld i, at visse naboer ikke kunne få deres nattesøvn. Her skruede de unge mennesker, der var samlet til festen, prompte ned og lukkede vinduerne, da politiet kom forbi.

Klokken 01.50 var den gal igen. Den gang på Nørregade, hvor en patrulje i første omgang var på vej til adressen, men kort efter modtog en besked fra anmelderen om, at der efterfølgende var blevet skruet ned for musikken.

Derudover blev politiet tidligt lørdag morgen - omkring klokken 6.00 - kaldt ud til Børkop Station, hvor en lokomotivfører havde tre unge passagerer med, der ikke havde billet og nægtede at forlade toget.

De tre mænd fra Horsens - alle i alderen 19-20 år - blev registreret til en afgift for at have kørte som "blinde passagerer" og sendt videre hjemover på gåben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Nærmede sig diskvalifikation: Carelink vandt kviktest-udbud i Syddanmark trods kritik for mangelfuld plan

Annonce