Annonce
Vejle

Flere ansatte på Vejle Sygehus er smittet med coronavirus

Der er iværksat smitteopsporing, hvor alle medarbejdere i afdelingen i henhold til retningslinjerne bliver testet. Arkivfoto: Mette Mørk
Ingen af medarbejderne har haft tæt patientkontakt, og der er derfor - ifølge sygehuset - lille sandsynlighed for, at nogle patienter er blevet smittet.
Annonce

Vejle: Tre medarbejdere på Øjenafdelingen på Vejle Sygehus er i løbet af denne uge testet positive for coronavirus.

De tre medarbejdere har ikke haft tæt kontakt med hinanden. Det skriver sygehuset i en pressemeddelelse.

Der er iværksat smitteopsporing, hvor alle medarbejdere i afdelingen i henhold til retningslinjerne bliver testet.

Ingen af de tre covid-19-positive medarbejdere har haft tæt patientkontakt, og der er derfor - ifølge sygehuset - umiddelbart kun lille sandsynlighed for, at nogle patienter er blevet smittet.

For en sikkerheds skyld beder sygehuset dog patienter, der har været i øjenafdelingen enten i denne uge eller i sidste uge om at være ekstra opmærksomme på eventuelle symptomer og blive testet, hvis de føler sig usikre.

Det er ikke første gang, at Vejle Sygehus er ramt af et smitteudbrud. Det største skete tilbage i maj, hvor syv patienter og 14 ansatte fra Afdelingen for Urinvejskirurgi blev konstateret positive med coronavirus.

Har man ingen symptomer, er nærmeste testcenter ved Bilka uden for Kolding Storcenter. Har man derimod symptomer, skal man testes ved Kolding Sygehus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Hundeejer efterlod Annette blødende efter angreb fra schæfer: - Hvordan kan man få sig selv til det

Annonce