Annonce
Ikast-Brande

Flere boliger på vej på Ny Sandfeldvej

Der lægges nu op til 12 til 14 nye boliger på Ny Sandfeldvej i Brande. Foto: Mikael Lund
Annonce

Brande: Ikast-Brande Kommunes teknik- og miljøudvalg besluttede på sit seneste møde 25. august at igangsætte udarbejdelsen af en lokalplan for endnu en etape, den femte, i boligområdet på Ny Sandfeldvej. Området er beliggende på vestsiden (ydersiden) af den seneste udstykning.

Lokalplanområdet er ejet af kommunen og omfattet af en eksisterende lokalplan, der stammer tilbage fra den daværende Brande Kommunes tid.

Den eksisterende lokalplan omfatter udelukkende åben-lav boligbebyggelse, og der er derfor behov for at udarbejde en ny lokalplan for området.

Lokalplanen skal danne grundlag for 12-14 tæt-lave boliger med tilhørende fællesareal, vejadgang og vendeplads. Boligarealet forventes solgt som storparcel til privat udvikling.

Planområdet er dels afgrænset af åbne marker mod vest, dels af skovbeplantning mod nord og øst og endelig af en nyudstykket åben-lav boligbebyggelse mod syd, første etape i Brande Syd-strukturplanen.

Lokalplanen forudsætter, at skovbrynet omkring den mindre skovbeplantning, der ligger øst for lokalplanområdet, beskyttes med en byggelinje på 15 meter. Dermed skal lokalplanen sikre, at skovbrynet bliver bevaret som et værdifuldt levested for plante- og dyreliv.

Fordelingsvejen skal placeres, så den ligger mellem skovbrynet og boligerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smittetrykket er fortsat bekymrende højt: Se de nyeste coronatal for Vejle her

Annonce