Annonce
Vejle

Flere boliger på vej ved Tirsbæk Bakker

Der bygges ikke kun villaer i boligområdet Tirsbæk Bakker. Også rækkehuse skyder op på grundene syd for Horsensvej. Det bliver også tilfældet på den næste udstykning som Hybel A/S står bag på marken øverst til venstre på dette dronefoto. Arkivfoto: Silas Bang

Lokalplan for område mellem den nuværende udstykning og Bredballe er på vej

Vejle: Endnu en lokalplan er på vej i området ved Tirsbæk Bakker på kanten af det nordlige Bredballe.

Denne gang er det dog ikke selve Tirsbæk Bakker med direktør Morten Hansen i spidsen, der har planer. Ejeren af jorden er selskabet Hybel A/S - Casa direktør Michael Mortensens typehusfirma.

Hybel A/S vil udvikle et syv hektar stort område - Johannebjergparken 35 - som firmaet har købt. I dag ligger det fremtidige parcelhusområde som landbrugsareal, der støder op til Tirsbæk Bakker-kvarteret mod nord og øst og mod Johannebjergparken mod vest og syd.

Små parceller

Teknisk udvalg har netop sagt ja til at sætte gang i det nødvendige lokalplanarbejde. Udgangspunktet er, at området skal bebygges med forskellige boligtyper - både parcelhuse og rækkehuse. Lokalplanen vil efter planen også rumme kompaktparceller - et begreb der dækker over små parcelhusgrunde.

Alt i vil der kunne udstykkes mellem 40 og 50 grunde i området, der til sin tid vil føje sig til de op mod 1.300 boliger, der er planlagt i den store Tirsbæk Bakker udstykning.

De kommende beboere får vejadgang via Juulsbjergvej, der går syd og øst om arealet. Undtagelsen er den tidligere ejendom Johannebjergvej 35. Det nuværende stuehus er brændt, men lokalplanen kommer til at rumme en passus om, at ejendommen må genopføres med vejadgang fra Johannebjergparken.

Arbejdet med lokalplanen går nu i gang og når forslaget er klar, kommer det i offentlig høring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Peanutbutter-banana-sandwich og portugisiske grillspyd: Det har der været serveret på Vejlegården siden fagkonflikten

Erhverv

De seks vigtigste ting, du skal læse, for at forstå konflikten på restaurant Vejlegården

Annonce