Annonce
Jelling

Flere har søgt ind i Jelling

Læreruddannelsen i Jelling har fået flere kvote 2-ansøgninger. Arkivfoto

Jelling: Læreruddannelsen i Jelling har på et år øget sit ansøgertal med 11 procent.

Fristen for at søge ind via kvote 2 udløb 15. marts, og her har man modtaget 89 ansøgninger. Sidste år på samme tid lå ansøgertallet på 80.

Annette Falk, uddannelseschef på Lærer- og Pædagoguddannelsen i Jelling, tror, at der er to forklaringer på stigningen.

- Den ene er, at vi er et super godt studiested. Vi har lige kigget uddannelsernes datagrundlag igennem. Det viser blandt andet stor studietilfredshed blandt vores studerende, siger hun i en pressemeddelelse.

- En anden væsentlig forklaring på vores succes er vores samarbejde med kommuner om traineelæreruddannelsen. Det ekstraordinære tilbud er attraktivt, og jeg tror, at det gode rygte er ved at have spredt sig, siger Annette Falk.

Armene er oppe over hovedet

Traineelæreruddannelsen er et særligt tilbud, hvor man studerer på læreruddannelsen samtidig med, at man arbejder på en skole i en stilling svarende til 25 procent af en fuldtidsstilling.

- Jeg har lige været på en skolekonference i Fredericia Kommune. Alle har armene oppe over hovedet over traineelæreruddannelsen. Både skolelederne; de lærere, som har en traineestuderende tilknyttet og dermed kan arbejde i en to-lærer-ordning sammen med vores traineestuderende; og de studerende er begejstrede, siger Annette Falk.

Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Møbelhus: Vejle har fået en Ilva

Mest læste

Søndagsavis

Vores søndagsavis spræller af vitaminer og smil: Se fem forsider, vi er særlig stolte af - og læs hvordan det gik

Annonce