Annonce
Trekantområdet

Flere indbrud i byen: Smykker, ipad og playstation stjålet

politi indbrud politibil patruljevogn blå blink udrykning viborg arkivfoto

Fredericia: To indbrud på 6. Julivej og et på Bülowsvej. Det er resultatet af tirsdagens døgnrapport fra Sydøstjyllands Politi.

Mellem fredag klokken 16.30 og mandag 9.00 er et vindue blevet brudt op til en villa på 6. Julivej. Det er formentlig sket med et koben. Fra huset blev der stjålet en playstation samt en ipad.

Mellem søndag klokken 16 og tirsdag 7.45 har ubudne gæster ligeledes være forbi 6. Julivej, blot lidt længere nede ad gaden. Her blev et kældervindue brudt op, og der er endnu ikke overblik over, hvad der er stjålet.

Annonce

Der blev stjålet smykker under et indbrud begået i en villa på Bülowsvej. Det indbrud er sket mellem søndag klokken 18 og mandag 19.30. Her blev et stuevindue brudt op.

Finn Ellesgaard Nielsen, vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi, kan ligeledes berette om et enkelt forsøg på indbrud i et kælderrum. Mellem søndag klokken 16 og mandag klokken 9 har ukendte gerningsmænd forsøgt at sparke døren til et kælderrum på Ullerupdalvej ind. Det er dog ikke lykkedes, og kun nogle beslag er blevet bøjet under forsøget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle For abonnenter

Den ene gravede have - den anden ligger syg og har lånt krykker: Vandrekammerater tager ny udfordring næste år

Alarm 112 For abonnenter

87-årig døde ved brand i ældrebolig: Der var hverken røgalarm eller sprinkler i lejligheden

Billund

S-politikere kæmper for syriske flygtninge: - Vi er rystede over, at man vælger at hjemsende mennesker på et utroligt tyndt grundlag

Annonce