Annonce
Ikast-Brande

Flere lokale kandidater: Venstre-liste komplet med 16 navne

Kommunalvalget nærmer sig, så de forskellige partier har travlt med at få de sidste navne med på kandidatlisterne. Arkivfoto: Laura Kold
Frank Thygesen, slagtermester fra Nørre Snede, og Jens Peter Bak, skolebestyrelsesmedlem fra Gludsted, er de to seneste navne på V-listen.

Ikast/Brande: Med i alt 16 navne på listen ser det nu til, at Venstre i Ikast-Brande Kommune har en komplet liste til kommunalvalget. Der er kommet et par nye navne til siden sidst, og da sidste frist for opstilling nærmer sig- det e den 28. september - så mener Venstres gruppeformand Henrik Engedahl, at man nu er i mål med kandidatlisten.

De to nyeste navne på V-listen er Frank Thygesen fra Nørre Snede og Jens Peter Bak fra Gludsted. De er begge to ret kendte i deres lokalområder. Jens Peter Bak er med i skolebestyrelsen ved Gludsted Friskole, og Frank Thygesen er slagtermester i SuperBrugsen i Nørre Snede.

- Jeg fik en henvendelse fra Venstre, og jeg sprang til. Det er vigtigt, at Nørre Snede har en repræsentant i byrådet, så vi ikke drukner i mængden. Indtil nu har vi haft Brian Sigtenbjerggaard som repræsentant for Nr. Snede, men han stopper jo i politik, siger Frank Thygesen.

Annonce

Den 46-årige slagter har været ansat i SuperBrugsen i 15 år i alt, heraf de 11 som slagtermester. Det er første gang, at han stiller op til et kommunalvalg.

Ib Lauritsen er borgmesterkandidat

Nummer ét på listen er borgmester Ib Lauritsen, der ikke så overraskende er partiets borgmesterkandidat. Venstre opstiller sideordnet, så det er de personlige stemmer, der tæller. Rækkefølgen betyder derfor ikke så meget her.

I alfabetisk orden er der ud over Ib Lauritsen følgende på listen:

Jens Peter Bak, Katri Berg, Gert Bækgaard, Henrik Christiansen, Stig Døssing, Henrik Engedahl, Palle Høj, Thyge Lønne Jensen, Laila Leerholm, Lars Lyhne, Helle Mathiasen, Anne-Marie Kragsig Pedersen, Frank Thygesen, Andreas Würtz og Thomas Østergaard.

Til regionsrådet opstiller Venstre Henrik Engedahl. Han stiller som nævnt også op til byrådet igen og kan dermed få to politiske jobs afhængigt af valgets udfald.

Venstre har i dag ni pladser i byrådet, og to af dem har bebudet, at de ikke genopstiller. Ud over Brian Sigtenbjerggaard fra Nr. Snede siger også Carl Jensen fra Blåhøj farvel til byrådet.

Annonce
Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: Stor VB-fremgang, men den rakte ikke i Brøndby - kun én faldt igennem, og det skyldtes et rødt kort

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: 591 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Her er regningen: Vejles største boligforening måtte betale over en halv million kroner til lokal elektriker

Billund For abonnenter

Patrick er én af dem, der ikke passer ind i en kasse: Han flyder mellem det feminine og maskuline - og stiller nu op til kommunalvalget for Venstre

Vejle

De får revet tøjet i stykker, holdt hovedet under vand og bliver puttet i en ligpose: - Mange har opdaget, at det er skræmmende i halloweenhovedstaden Vejle

Vejle For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Vejle Kommune: Hus på Strandvejen solgt for 4,2 mio.

Vejle

Se video: Ung landmand giver unge sygeplejersker anatomi-undervisning: 'Man lærer meget ved at holde et hjerte i hånden'

Erhverv For abonnenter

Grillkyllinger og citronmåner er altid et hit: Se hele listen med Vejle-virksomheder, der er blandt de 1000 største i Danmark

Ikast-Brande For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Ikast-Brande

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Hedensted

Hedensted oplever kæmpe babyboom: Nu skal børnene passes i busser

Rejser For abonnenter

Rejsekunde ville ikke betale et restbeløb for 'corona-dødsdømt' krydstogt: Det endte med at blive en dyr beslutning

Vejle Boldklub For abonnenter

Trods nyt nederlag: Derfor ligner VB nu igen et rigtigt fodboldhold

Vejle For abonnenter

Arnløv kan stå som sejrherre, men ende som taber, hvis Sikær og borgmesteren rotter sig sammen

Danmark For abonnenter

Kommunalvalg på vej: De nære ting, der fylder vores hverdag, bestemmer, hvor vi sætter krydset

Annonce