Annonce
Vejle

Flere personbiler tømt af tyve mellem onsdag og torsdag

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Vejle: Både på Flegborg, i Østerbrogade og på Lille Grundet Hulvej har personbiler fået ruder knust, og i mindst to af bilerne mangler der nu også værdigenstande.

På Handelsbankens parkeringsplads ved Flegborg fik en Volvo knust bageste siderude. Tyveriet er sket onsdag aften mellem klokken 19 og 21.20, fortæller vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Patruljecenter Midt.

Fra bilen er der stjålet en bærbar computer i en sort computertaske. Heri lå også et sæt nøgler. Yderligere blev der stjålet en sportstaske indeholdende løbesko, løbebukser og en løbebluse, et håndklæde og shampoo.

Onsdag mellem klokken 17 og natten til torsdag klokken 03.20 har en norsk indregistreret Audi på en privat parkeringsplads ved Østerbrogade fået en rude i førersiden knust.

Fra midterkonsollen er der stjålet en pung med diverse kreditkort.

Endelig har tre personbiler fået ruder knust, da de holdt parkeret på Lille Grundet Hulvej. Anmelderen kontaktede politiet torsdag morgen klokken 05.30, og derfor var man på dette tidspunkt ikke klar over, om der manglede noget fra de forskellige biler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VEJLE For abonnenter

Totalt kaos på plejehjemmet: Mens deres 94-årige mor lå for døden, måtte Lone og Hanne hjælpe med at gøre rent og lave mad til hele afdelingen

Erhverv

Julefrokosten blev corona-aflyst: Personaleforening sender 160 medlemmer på restaurant i stedet

Annonce