Annonce
Billund

Flere sponsorer hjælper kulturen på vej i Magion i Grindsted

Lis Sørensen optræder 22. august i Magion. PR foto
Lis Sørensen, Anders Matthesen og Chris Macdonald er nogle af navnene i Magions efterårsprogram.

Grindsted: Magion byder i efteråret på kultur- og eventoplevelser for et bredt publikum. Uanset om man er til dansk pop, orkestermusik, comedy eller foredrag, er der noget at komme efter.

- Vi kan i høj grad takke vores sponsorer i Magion +Partners for at publikum i Magion fortsat kan nyde musik, shows, comedy og foredrag fra de øverste hylder i Danmark. Kulturoplevelser koster – og bliver ikke billigere, fortæller eventmanager i Magion, Mads Søbye Helbo, i en pressemeddelelse.

Flere velvillige sponsorer bidrager til stærkere markedsføring og et økonomisk fundament.

Sponsornetværket tæller i øjeblikket 22 lokale virksomheder, men der er plads til flere virksomheder, der ønsker at støtte kulturlivet og samtidig være en del af Magions fordelsprogram for sponsorer. På sigt er det planen også at udvide med en abonnementsklub for private.

Efterårsprogrammet begynder samtidigt med festugen i Grindsted. Så torsdag 22. august kan man komme til en koncert med Lis Sørensen og Pernille Rosendahl. De to optræder sammen med Danmarks Underholdningsorkester med et program, der forener generationerne i en fælles musikalsk oplevelse.

Annonce

Julestemning

Comedy-genren præsenteres igen i Magion af Anders Matthesen. "Anden Bringer Ud" hedder showet, der kan ses i Magion fredag 25. oktober.

For mange vil der være tale om et glædeligt gensyn med Chris Macdonald, der gæster Magion inviteret af Aftenskolerne torsdag 14. november. Publikum kan forvente et underholdende og samtidig lærerigt foredrag. Chris MacDonald tager i foredraget afsæt i den nyeste forskning indenfor fysiologi og psykologi og stiller skarpt på temaer som sociale relationer, mental sundhed, bevægelse, naturlig mad og søvn. Foredraget er arrangeret af aftenskolerne.dk.

Året afsluttes med den traditionelle julekoncert. I år tilfalder det Anders Blichfeldt. Han skal løfte julestemningen sammen med Christmas Gospel. Med sig har Anders Andrews Sisters og orkesteret Jønssons Fristelser.

Billetter til arrangementerne kan købes på Ticketmaster.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Hun blev mishandlet og indespærret: - Jeg ville stikke af, men jeg kunne ikke

Vejle

Snart går det løs: Musikteatret bliver hele Danmarks bankende hjerte

Annonce