Annonce
Vejle

Flere stikke-steder åbner i Vejle og Give: Dofovej skal ikke stå alene

Arkivfoto: Mette Mørk
Det ene sted er allerede klar til at stikke om en uge og ligger i forbindelse med et eksisterende testtilbud.

Vejle: Vejle har i forvejen et stort vaccinationscenter på Dofovej i den nordlige del af byen. Men det skal ikke stå alene om opgaven at vaccinere alle vejlenserne mod coronavirus. For nu åbner yderligere to adresser i Vejle Kommune med personale, der er klar til at stikke.

Det har Region Syddanmark meldt ud onsdag formiddag. I alt åbner regionen 24 vaccinationssteder ud over de syv større og allerede eksisterende centre.

I Vejle Kommune kommer det ene til at ligge på Vestre Engvej 54 ved Sundhedshuset og på kanten til den nye bydel Ny Rosborg. Her kan man i forvejen blive testet for coronavirus.

Det andet åbner i Give i Ikærhallen på Torvegade 75.

Annonce

Om en uge

De lokale vaccinationssteder vil i begyndelsen kun have åbent på udvalgte dage, skriver regionen i en pressemeddelelse, og ofte med en-to ugers mellemrum mellem åbningsdagene.

Formålet er at samle en større mængde vaccinationer på åbningsdagene, så vaccinationsindsatsen bliver så effektiv som muligt. I takt med de stigende vaccineleverancer vil der komme flere åbningsdage.


De bliver et godt, lokalt supplement til de store vaccinationscentre, der allerede findes, og hvor mange syddanskere fortsat skal vaccineres.

Stephanie Lose (V), regionrådsformand


Første åbningsdag på Vestre Engvej bliver 7. april, mens den endnu er usikker for adressen i Give.

Annonce

Godt supplement

Regionsrådsformand Stephanie Lose (V) er glad for åbningen af så mange nye centre. I pressemeddelelsen gør hun opmærksom på, at afstanden ikke skal være afgørende for, om man får sit vaccinationsstik.

- De bliver et godt, lokalt supplement til de store vaccinationscentre, der allerede findes, og hvor mange syddanskere fortsat skal vaccineres. Det ville ikke kunne lade sig gøre at åbne så mange lokale vaccinationssteder på så kort tid, hvis det ikke var for et tæt og godt samarbejde med alle de syddanske kommuner, udtaler hun.

Du kan booke tid til vaccination på de lokale vaccinationssteder på www.vacciner.dk, hvis du er inviteret, og hvis der er ledige tider.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Se Knuds første stik: 766 fik med nålen på den store vaccinationsdag - og der er plads til endnu flere

Sport

Give starter ligaen i København

Annonce