x
Annonce
112

Flere uheld på motorvejen efter hagl- og regnvejr

Arkivfoto: Lise Kristensen

Østjyske motorvej: I løbet af natten til søndag samt søndag morgen skete der flere uheld på Østjyske Motorvej i kølvandet på et kraftigt haglvejr.

Det oplyser vagtchef Jørn Lindhardt fra Sydøstjyllands Politi.

Det første uheld blev anmeldt klokken 01.51 søndag på motorvejen ud for Horsens. Der var tale om en solouheld.

Klokken 02.15 var det på motorvejen ud for Vejle, den var gal. Her snurrede en bilist rundt på kørebanen på grund af hagl og vand på vejen,

Blot 14 minutter senere kom der melding om et lignende uheld på motorvejen ud for Horsens, hvor en bilist mistede herredømmet på grund af haglvejr.

Kort før klokken 03 skete der et nyt uheld på motorvejen ved Vejle i nordgående retning, hvor en bil snurrede rundt og ramte autoværnet.

Og søndag morgen omkring klokken 08.30 skete der tre uheld umiddelbart efter hinanden på motorvejen ud for Hedensted.

Første uheld skete i nordgående retning, og da politiet var på vej til uheldsstedet, blev der anmeldt endnu et uheld - denne gang i sydgående retning.

- Og mens de stod derude, skete det tredje uheld i sydgående retning, fortæller Jørn Lindhart og tilføjer, at uheldene skyldtes en voldsom regnbyge.

TrekantBrand var ude og rydde op efter de sidste tre uheld, fordi der lå jord og vragdele på kørebanen. Det oplyser indsatsleder Kristian Müller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Frøs Sparekasse fjerner ældre kunders mulighed for at overføre penge via netbank

Annonce