Annonce
Vejle

Flere varebiler blev tømt for værktøj

Arkivfoto: Palle Herløv
Annonce

Thyregod/Børkop: Hvis man får et tilbud på elværktøj, der er for godt til at være sandt, så skal man tænke sig om en ekstra gang, advarer vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Patruljecenter Midt.

Mellem søndag og tirsdag fik tre varebiler boret døren op til varerummet tre forskellige steder i kommunen, hvorefter de blev tømt for værktøj.

Søndag mellem klokken 18 og 09 blev der stjålet en boremaskine med batteri og oplader fra en varebil, der holdt parkeret på Overbyvej i Skærup.

Noget stort set tilsvarende skete for en varebil på Toftumvej i Børkop i tidsrummet mellem mandag klokken 21 og tirsdag klokken 06.

Fra den Citroën Jumper, der holdt parkeret her, blev der stjålet minimum 10 batterier fra Dewalt og Milwaukee, fire skruemaskiner, en borehammer, en stiftpistol, en boltpistol, en gipsskruemaskine, en multioplader, to almindelige opladere, og en fugepistol - alt i mærkerne Dewalt og Milwaukee.

- Værktøjet er alt sammen mærket med "VM", "Simon", "Viktor" eller "SAP". Så får man noget af det tilbudt, er vi interesserede i at høre fra folk, siger vicepolitiinspektøren.

Endelig blev der fra Skovlunden i Thyregod stjålet værktøj fra Makita og Dewalt. Værktøjet lå i en Fiat Ducato tilhørende et tømrerfirma, og tyveriet skete i tidsrummet mellem mandag klokken 22 og tirsdag klokken 06.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Beboertalsmand efter flere smittetilfælde på Søndermarken: Regionen bør tilbyde corona-test til alle i Løget

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Annonce