Annonce
Give

Flertallet er tilbage på coronaramt skole - men en række elever og ansatte er fortsat i isolation

Efter sidste uges nedlukning er der igen liv på Firkløverskolen i Givskud - dog er det ikke alle elever og ansatte, der er tilbage. Foto: Thomas Nedergaard Rasmussen
Et par lærere samt omkring 10 elever fra Firkløverskolen i Givskud er fortsat hjemme efter sidste uges coronanedlukning.

Givskud: Omkring to tredjedele af eleverne samt størstedelen af personalet på Firkløverskolen i Givskud er igen tilbage på skolen efter sidste uges nedlukning.

Her måtte alle med undtagelse af en enkelt elev sendes hjem, fordi flere medarbejdere samt én elev var smittet med coronavirus.

Mandag morgen er hovedparten af elever og personale altså mødt ind, men det bliver ikke til en helt normal skoleuge, fortæller skoleleder Preben Skov Christensen.

Annonce

- Vi er ramt på personalesiden, og det påvirker også driften, da vi fortsat har nogle syge medarbejdere, og det gør, at det er lidt presset, siger han.

Skolens afdelingsleder, Mogens Bang, fortæller, at tre lærere fortsat er hjemme, fordi de er smittet med corona.

- Vi har nogle vikarer inde i stedet, men det er klart, at skoledagen ikke ligner sig selv. Vi laver den faglighed, vi har kompetencer inde til, og så laver vi nogle sociale ting og prøver at styrke trivslen. Nu har eleverne ad flere omgange været hjemme, og selvom det kun var en uge i denne omgang, så handler det om at få den del med og få dem godt tilbage, siger Mogens Bang.


Vi kører den faglige undervisning, vi kan, og som giver mening i forhold til, at der er så mange væk.

Mogens Bang, afdelingsleder Firkløverskolen Givskud


20-25 børn er fraværende

Mandag morgen vurderer afdelingslederen, at omkring 10 elever ikke er mødt i skole, fordi de også er konstateret smittet, mens en række forældre for en ekstra sikkerheds skyld har valgt at holde 10-15 børn hjemme.

- Vi kører den faglige undervisning, vi kan, og som giver mening i forhold til, at der er så mange væk. Vi sætter nogle aktiviteter i gang - blandt andet er vi ved at stille en pumptrack-bane op i forbindelse med, at DM i landevejscykling kommer forbi, siger Mogens Bang.

Det ene barn, der ikke var hjemsendt, har tidligere været smittet, og derfor var eleven ikke nødt til at gå i isolation. I stedet blev løsningen, at eleven i sidste uge var tilknyttet børnehaven.

- Det var en fra før. Eleven har ikke været der i mere end to måneder, så vedkommende kom tilbage i børnehaven til kendte omgivelser og kendte voksne en uges tid, siger Preben Skov Christensen.

Annonce
Navne For abonnenter

De første autografjægere har allerede banket på hjemme hos tømrerlærlingen fra Højen: Hvor langt kan Lasse mon nå i årets X Factor?

Danmark

Fredagens coronatal: Rekordmange tilfælde - over 46.000 smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Én aldersgruppe udgør halvdelen af de smittede - og kommunen er magtesløs: 'Hvis man kommer derud, hvor det bliver rigtig svært, må man ty til sin sunde fornuft'

VEJLE For abonnenter

Et syndigt rod i Højen: Virksomhed får tvangsbøder for bjerge af glasuld, asbest og bygningsaffald - på trods af konkurs

Alarm 112

Sikkerhedslanding i Billund: Fly fra Lanzarote fik problemer i luften

Billund For abonnenter

Plays første forstander er ansat: Han har lokale rødder og skal skabe rammerne for Grindsteds nye efterskole

Hård kritik af besparelser i Rigspolitiet: - Det giver flere ulykker og dræbte

Alarm 112 For abonnenter

DSB vender på tallerken i computersag: - Vi havde den, så det er vores ansvar

Fra vild efterspørgselhåndsprit til total opbremsning inden ny bølge: Kiilto har været gennem to års turbulent rutsjebanetur

Erhverv

Vild vandrehistorie rammer Bilka: - Det er en kæmpestor and

For abonnenter

Phillip har kæmpet mod DSB halvanden måned efter tanketorsk: - Jeg glemte tasken - men de stjal computeren

Vejle

Garnnøglerne ligger klar: Lad os strikke Vejle gul

Vejle For abonnenter

Avisens madanmelder får serveret en nærmest rå bøf, og tjeneren spørger: 'Hvad er det, du vil?' Det bliver en aften med flere fejl og mangler

Erhverv

Michael Mortensen-selskab køber kæmpe ejendom i Hedensted by

Annonce