Annoncørbetalt indhold

Flexleasing af bil

Flexleasing er en leasingtype, hvor du ikke skal betale hele registreringsafgiften med det samme. I stedet for kan du betale den løbende i mindre portioner, i den tid hvor du leaser bilen. Hvis du ikke er vidne om, hvad registreringsafgift omfatter, kan du få følgende forklaring. Registreringsafgift er en afgift på biler, som kommer på et køretøj, så snart det anvendes på danske veje af en, der bor i Danmark. Denne afgift skal i de fleste tilfælde betales af vedkommende, som ejer køretøjet, når afgiften påbegynder. Registreringsafgift på danske biler ligger på 150%.

Dette indhold er sponsoreret

Hvornår benytter man flexleasing?

For dem, der elsker duften af nye lædersæder i dyre biler, er flexleasing en anvendelig betalingsmetode. Det skyldes, at de ikke skal betale registreringsafgift med det samme, de får den nye bil udleveret. Med flexleasing betaler du en procentdel af registreringsafgiften hver måned, og du vil ende med at spare penge på denne afgift i sidste ende. Du kan for eksempel lease en VW her.

Hvor stor den pågældende rater er, når du skal betale den, afhænger typisk af bilens registreringsafgift og bilens alder. Der findes forskellige periodeafgift satser, og alderen på bilen afgør hvilke en af de der bliver brugt på bilen, du vil lease. Hvis du ønsker den laveste afgift, som du kan få, skal du gå efter biler, der er mere end 3 år gamle. Flexleasing er som regel mest brugt til dyre biler, da registreringsafgiften er høj på disse.

Fra december 2008 kunne man benytte flexleasing på denne måde. Det bevirkede også, at leasingselskaber kun skulle betale den forholdsmæssige registreringsafgift i den aktuelle leasingperiode.

Fordele ved flexleasing er

Der er en række fordele ved flexleasing, som vil blive listet her:

  • Du skal lægge færre penge ud med flexleasing end ved køb af ny bil
  • Du skal ikke betale 150% i registreringsafgift
  • Du skal i stedet betale mellem 0,5% og 2% i registreringsafgift månedligt
  • Der er mindre tab på en bil, der er flexleaset grundet der ikke er registreringsafgift
  • Du får en billigere bilforsikring, fordi bilen udelukkende skal forsikres for bilens værdi

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.